Jump to content

Αγορα καρτας

moutsa

Recommended Posts

Σε pci express δεν το βλεπω στο καινουριο συστημα πλεον σε εναμιση χρονο περιπου και σκεφτομια επειδη με αυτην καρτα μεχρι τοτε δεν βλεπω να παιζω τα καινουρια games σκεφτικα να παρω μια καινουρια agp και ισως αλο 1 gb μνημη τι λετε?

Η κάρτα που ήδη έχεις όπως είπε και ο john_dr προηγουμένως είναι πολύ καλή. Για να έχει κάποιο νόημα η αναβάθμιση θα πρέπει να πας σε 7800GS, ειδικά αφού όπως λες θες να παίζεις τα καινούρια παιχνίδια. Οτιδήποτε μικρότερο (6600,6800) δεν νομίζω ότι αξίζει.

Για μνήμη και με το 1GB καλός είσαι. Βέβαια άλλο ένα γιγα δεν βλάπτει, οπότε άμα έχεις τα φράγκα βάλτο κι αυτό.

Με λιγα λογια αν παρω την 7800GS θα μπορω να παιζω το fear με 1280χ1024 και full φιλτρα χωρις κολληματα? Το υπολοιπο συστημα μου ειναι (p4 3.2 prescott asus p4c800 e-dlx 2x512mb μνημη) με score sto 3dmark05 3191.

Με λιγα λογια αν παρω την 7800GS θα μπορω να παιζω το fear με 1280χ1024 και full φιλτρα χωρις κολληματα? Το υπολοιπο συστημα μου ειναι (p4 3.2 prescott asus p4c800 e-dlx 2x512mb μνημη) με score sto 3dmark05 3191.

FEAR με full φιλτρα σε 1280 χωρίς κολλήματα ψιλοδύσκολο{νομίζω} αλλά καλύτερη από τη ΧΤ σου είναι!

πάντως νομίζω πως θα είσαι αρκετά ευχαριστημένος, αν και γνώμη μου είναι να περιμένεις να πέσει λίγο η τιμή της.

Και κατι ακομη στην 9800χτ τα ρολογια ανεβαινουν χωρις προβληματα μεχρι 418/380 απο 412/365 που ειναι τωρα αν αλαξω ψυκτρα θα καταφερω τιποτα ικανοποιητικο?

Σιγουρα δεν πανε παραπανω?Η δικια μου που ηταν Pro και την εκανα ΧΤ παει μεχρι 444 gpu και 780 μνημες,απο εκει και πανω αρχιζουν τα προβληματα.Εχω AC Silencer ομως.Εσενα που ειναι ΧΤ ηδη θα επρεπε να ανεβαινει καλυτερα θεωρητικα.

Σιγουρα δεν πανε παραπανω?Η δικια μου που ηταν Pro και την εκανα ΧΤ παει μεχρι 444 gpu και 780 μνημες,απο εκει και πανω αρχιζουν τα προβληματα.Εχω AC Silencer ομως.Εσενα που ειναι ΧΤ ηδη θα επρεπε να ανεβαινει καλυτερα θεωρητικα.

Τιποτα ενα κλικ παραπανω και τα artifacts γινονται πλεων αισθητα που να βαλω 444/780 εκει εχουμε χιονοθυελλα. Και ρωτω τωρα γιατι δεν παει παραπανω εστω 430/500 μηπως φταιει η ψυξη αν βαλω καμια arctic-cooling θα καταφερω τιποτα?Η θερμοκρασια της καρτας μου κειμενεται γυρο στου 50-55 βαθμους.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.