Jump to content

ποια καρτα γραφικων μου προτεινετε?

tsallinia

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

γεια σας...θελω να αγορασω μια καινουρια καρτα γραφικων...διαθετω περιπου εκατο ευρω...ποια καρτα γραφικων μου προτεινετε και γιατι(προτιμω ati)?την χρειαζομαι για εκτενη χρηση παιχνιδιων και γενικα να κρατησει κανα χρονο,και φυσικα να μπορω να παιξω καινουρια games με αξιοπρεπεια(βλεπε gothic 3).

Να κρατήσει κανα χρόνο και να παιζεις και καινουρια παιχνίδια με 100 ευρώ = δύσκολο εώς αδύνατο . Αλλά και 500 ευρώ να έδινες πάλι δεν θα μπορουσε να σου προτείνει κανείς κάτι γιατί δεν αναφέρεις τι κάρτα γραφικών παίρνει η μητρική σου . Είναι pci ? agp ? pciex ?

οντως!!!αφηρημαδa.agp εχω.εστω κ με εκατον πενηντα.εχω υποψιν τις his excalibur 9600pro,radeon 9600xt, 6800gt, x700 6600gt.alla den γνωριζω τιμες καθολου

τις 9600 τις ξεχνάς τελείως...ορίστε κάποιες επιλογές:

6600GT

οποιαδήποτε με 150 €

πάντως το καλύτερο για το σύστημα σου ίσως να είναι μία 6800 απλή/LE μεταχειρησμένη από κάποιο παιδί του φορουμ που να ξεκλειδώνει, ώστε να αυξηθούν οι επιδόσεις. Τώρα δε ξέρω μήπως έχει κανείς να προτείνει κάποια ΑΤΙ γιατί δεν βρήκα στα online shops καμία!

Ποια έχεις τώρα?και γενικά δώσε το σύστημα σου μία.

εχω agp.ειμαι αναμεσα στις 6600γτ(αν και σιχαινομαι την nvidia), x1600pro(alla den yparxei se agp swsta?),χ700pro,9600xt.ποια να παρω?αλλα οι καλη(βλεπε χ1600 ειναι μονο σε pci e)

όσο και να απεχθάνεσαι την nvidia, σε αυτή τη κατηγόρια τιμής έκανε πολύ καλή δουλεια, οπότε η 6600GT, η μεταχειρησμένη 6800 με εγγύηση αν μπορείς

ρε παιδια εδω βλεπω οτι η 1600 εχει καλυτερα χαρακτηριστικα και μεγαλυτερη μνημη. γιατι ειναι καλυτερη η 6600gt_

απο οτι βλεπω και η χ1300 ειναι τελεια.120 ευρω με 256 μνημη,13 pipelines,800mz πυρηνα.οχι και ασχημα.μεφιστοφελη λες να τσιμπησω αυτη?η σε πιο ακριβες θα διαλεγες χ1600 η 6600gt_

απο οτι βλεπω και η χ1300 ειναι τελεια.120 ευρω με 256 μνημη,13 pipelines,800mz πυρηνα.οχι και ασχημα.μεφιστοφελη λες να τσιμπησω αυτη?η σε πιο ακριβες θα διαλεγες χ1600 η 6600gt_

X700 πέρα από HL2/CS:SOURCE νομίζω δε λέει. Χ1600 αν έχει βγει σε agp, αν είναι ΧΤ έχει καλώς, αν όχι, αμφιβάλλω αν είναι καλύτερη της 6600GT...εν ολίγοις 6600GT με DDR3* σαν και αυτή:Pixelview η οποία φαίνεται και πολύ καλή περίπτωση για σένα. Ενδεικτικά φίλος με 6600{απλή} agp της pixelview παίζει cs:source χωρίς ΑΑ, όλα full 1024res με ικανοποιητικά frames. Με GT σίγουρα χωρά και λίγο φίλτρο ΑΑ.

*Νομίζω με DDR3 έχει καλύτερες επιδόσεις???

και πιο αργη ισως.

Η χ1300 νομιζω δεν εχει 12 pipes σε καμμια περιπτωση.

Το eshop εχει ριξει πολυ τιμες στις 6600gt.Αλλιως απλη 6600 και οτι ναναι.

Σε καμια περιπτωση δεν συγκρινεται η Χ1300 με την 6600GT ακομα και απο την απλη 6600 ειναι πολυ υποδεεστερη η υλοποιηση της ΑΤΙ...!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.