Jump to content

Nforce 4 AGP

nobig

Recommended Posts

Καλημέρα

Δυστυχώς αγορασα κάρτα γραφικών πριν 2 μήνες περίπου όταν δεν είχα βγεί τα PCIE. Τώρα έχω κολλήσει με την AGP αλλά δεν παραπονιέμαι γιατί την έχω κάνει ultra οπότε δεν μου κάνει η καρδιά να την δώσω. Η ερώτηση μου. Το nforce4 θα βγεί με AGP;;; ΑΝ όχι παίζει κάτι σε nforce3 με dual channel;;; Η κάτι σε Via τελικά

Οχι, nf4 με Agp απ οτι διαβαζω και γω δεν προκειτε να εμφανιστει... το ιδιο περιπου προβλημα εχω και γω!

Οι διαφορες του nf4 απο το nf3 δεν ειναι και τρελες αν εξερεσουμε το pcie, το μονο προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχει dfi 939!:weep:

edit: τωρα δεν υπαρχει!.... κατι διαβασα οτι θα βγει nf3 939, αλλα θα αργησει περισσοτερο απο τα nf4, αν κανω λαθος, ας με διορθωσει καποιος!

Ετσι εχει ανακοινωσει η DFI αλλα πολυ αμφιβαλω οτι θα το κανει πραξη.Ειναι πολυ αργα για να το βγαλει πια στην αγορα και πιστευω οτι θα θεωριθει τελικα ασυμφορο απο την εταιρια.Οποτε μη βασιζεστε σε αυτο.

Δεν με πολυενδιαφέρει το PCIe. Θέλω μια μητρική με 939 nf3 αφού για nf4 με AGP γιοκ που να δέχεται dual channel μνήμες και να έχει δυνατότητες OC όχι κάτι εξωπραγματικό. Ζητάω πολλά;

Το K8N Neo2 Platinum τι λέει; Αληθεύει ότι έχει παραξενιές με μνήμες;;;

Επιγραμματικά οι διαφορές nf3 me nf4 για να μην κάθομαι να ψάχνω;:daisy:

Αρχική απάντηση από Hellrider

Παντως εγω δεν πιστευω οτι η dfi δεν θα βγαλει NF3 939 γιατι θα χασει μεριδιο αγορας πραγμα που δεν την συμφερει!!!

Ποιο μεριδιο θα χασει ακριβως?? Υπαρχει κοσμος που θελει να παει σε 939 και δεν θελει να αλλαξει vga, οποτε αν δεν βγαλει mobo θα χασει ολους αυτους.

Βασικα οι διαφορες του nf4 ειναι:

PCIexpress

SATA II(300Mb/s)

Καλητερο hardware firewall

10 USB 2.0

και γενικα γρηγοροτερος διαυλος επικοινωνιας μεταξι συσκευων λογο bandwith PCIexpress

Αυτα αν ξεχναω κατι διορθωστε με(εκτος απο τα ορθογραφικα λαθη :p )

Αρχική απάντηση από twingo

το socket 939 βγήκε για να υποστηρίζει dual channel. Οπότε όλες η 939 είναι dual channel. τώρα για τον φ;iλο τον nobig,καλή μητρική είναι αυτή εδω.http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526589:)

Sorry αλλα το nf3 υποστηριζει και τα δυο socket,

o nobig ρωταει διαφορες μεταξυ

939 nf3

939 nf4

Οι διαφορες ειναι αυτες που ευστοχα αναφερει ο phil! :T:

• 1 month later...
Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 19:02]

To SATA II κανει καμια διαφορα με τους υπαρχοντες δισκους?

Τους Raptors πχ.

κι εγω θα ηθελα μια απαντηση σ'αυτο....

γιατι αμα ειναι να το εκμεταλλευτεις μονο με Sata II δισκους...

κλαφτα χαραλαμπε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.