DevilCry Μάρτιος 3, 2006 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2006 Στα γρήγορα γιατί έγινα κουραστικός 1ον:"Sorry αλλα διαβαζεις τα μισα απο οσα γραφω"...όλα τα διάβασα και τα κατάλαβα.Μάλλον θα σε συμβούλευα να κάνεις το ίδιο γιατί αυτά που θα γράψω είναι γραμμένα και ποιό πάνω 2ον:"Δεν ειπα οτι καταδικασες την 7800 πουθενα"?? :102: 3ον:"οταν προτεινουμε κατι σε τριτους"...δεν πρότεινα.Και αν νομίζεις ότι πρότεινα δείξε μου που. 4ον:"καλο θα ηταν ή να του απανταμε ακριβως σε αυτο που ρωταει (''κουτι 1 ή κουρτινα 2?''...Η απάντηση μου ήταν στο σχόλιο που έκανες και όχι για ποια κάρτα να πάρει το παιδί. 5ον:"οταν αναφερουμε την δικια μας προταση να φροντιζουμε να ειμαστε αναλυτικοι και να παρουσιαζουμε οσο το δυνατον περισσοτερα στοιχεια (ειδικα τα επικινδυνα,οπως στην προκειμενη περιπτωση η αυξηση της τασης του πυρηνα σε μια καρτα που στα default ζεματαει)...Πόσο μπορεί να είναι ένα άτομο αναλυτικό με το σχόλιο "Σε καμμια περιπτωση η χ1800xl δεν ειναι καλυτερη επιλογη...Οπου και να δειτε συγκριτικα αυτο λενε..."Όσο για το "ζεματάει"...Άμα δεν ξέρεις μην βγάζεις συμπεράσματα. Και 6ον και τελευταίο "Ειλικρινα δεν εχω κανενα προβλημα μαζι σου" ..να και που σε κάτι συμφωνούμε:048: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάρτιος 3, 2006 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2006 Ε, δεν το συνεχιζω,peace... Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Μάρτιος 4, 2006 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2006 Εγω θα προτεινα 7800gt λογο οικονομιας παντως γιατι τη βρισκεις και κατω απο 300€. Εκτος κι αν το παιδι που προοριζεται η καρτα θελει να τα "σκασει" και να παει σε x1800xl. PS: Vadergr οταν λες οτι η xl ζεματαει σε ποσους βαθμους περιπου εννοεις ? Full load παντα ε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theo.gr Μάρτιος 4, 2006 Author #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2006 Σε default καταστάσεις ποια αποδέιδει καλύτερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Μάρτιος 4, 2006 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2006 Σε default καταστάσεις ποια αποδέιδει καλύτερα?Αν δεν κανω λαθος η 7800gt χωρις να ειμαι 100% σιγουρος γιαυτο!!!Παιζει ρολο και πιο προγραμμα τρεχεις!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάρτιος 4, 2006 #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2006 Σε default η 7800gt και μαλλιστα με χαρακτηριστικη ανεση.Εχει το xbitlabs αναλυτικοτατο review της x1800xl.Καντε τον κοπο και δειτε το.λλ αοσα αλλα και να διαβασετε το συμπερασμα θα ειναι το ιδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.