Jump to content

ποια καρτα γραφικων απο αυτες μου προτεινετε?

pako

Recommended Posts

καμία από αυτες. τα 512 της gainward είναι άχρηστα. η ULTRA είναι ακριβή.Η Χ850 XT ξεπερασμένη. Μία είναι η λύση:XFX 6800GS XXX στα 215, επιδόσεις ultra, και παρότι είναι κλοκαρισμένη, ανέχεται και άλλο{πίστεψε με αρκετό}, αποτελεί την υπέρτατη λύση. Γενικά οποιαδήποτε 6800GS στα 210€. Για αναλύσεις μέχρι 1280 δε θα το μετανιώσεις.

καμία από αυτες. τα 512 της gainward είναι άχρηστα. η ULTRA είναι ακριβή.Η Χ850 XT ξεπερασμένη. Μία είναι η λύση:XFX 6800GS XXX στα 215, επιδόσεις ultra, και παρότι είναι κλοκαρισμένη, ανέχεται και άλλο{πίστεψε με αρκετό}, αποτελεί την υπέρτατη λύση. Γενικά οποιαδήποτε 6800GS στα 210€. Για αναλύσεις μέχρι 1280 δε θα το μετανιώσεις.

Αφού είσαι τόσο σίγουρος για την 6800GS....μήπως μπορείς να μας δείξεις και τα πειστήρια ανωτερότητας ?

Ας πούμε....πόσο καλύτερη είναι από την ξεπερασμένη (όπως λές) X850XT ?

Υ.Σ.

....καλό θα είναι,να μήν είσαι τόσο απόλυτος.

Οταν δέν γνωρίζεις κάτι καλά....καλύτερα να μην προτείνεις...γιατί θα πάρεις κόσμο στο λαιμό σου.

Φιλικά

Τάσος

GAINWARD GF 6800GS 512MB PCI-E DVI TV Out RETAIL 269 EUROS

AOPEN GEFORCE 6800ULTRA 256MB PCI-E TV-OUT DVI RETAIL 263 EUROS

SAPPHIRE ATLANTIS X850PRO 256MB PCI-E VIVO DVI 262 EUROS

ποια μου προτεινετε?

Από τι στιγμή που προφανώς δέν διαθέτεις λεφτά για αγορά κάρτας τελευταίας γενιάς.

όπως π.χ.

ATI X1800 series

Nvidia 7800 series

Τότε...θα προτιμήσεις μία από τις

ATI X850XT

Nvidia 6800 Ultra.

Πολύ καλή επιλογή είναι αυτή που ήδη σου προτάθηκε...

Sapphire X800GTO² ...ή οποία μετατρέπεται εύκολα σε X850XT ...και κοστίζει λιγότερο απ'όλες.

Αφού είσαι τόσο σίγουρος για την 6800GS....μήπως μπορείς να μας δείξεις και τα πειστήρια ανωτερότητας ?

Ας πούμε....πόσο καλύτερη είναι από την ξεπερασμένη (όπως λές) X850XT ?

Υ.Σ.

....καλό θα είναι,να μήν είσαι τόσο απόλυτος.

Οταν δέν γνωρίζεις κάτι καλά....καλύτερα να μην προτείνεις...γιατί θα πάρεις κόσμο στο λαιμό σου.

Φιλικά

Τάσος

μα δεν είμαι απόλυτος, αλλά πολλά reviews έτσι δείχνουν. Αλλά έχεις δίκιο, λέγοντας ξεπερασμένη έπρεπε να πω τι εννοώ: αν δε κάνω λάθος αυτή η γενιά της ΑΤΙ δεν έχει κάτι shaders, που ίσως άμεσα χρησιμοποιηθούν, και επειδή κάποιος που δεν έχει χρήματα να πάρει μια κορυφαία κάρτα γραφικών, ίσως να μην έχει και όταν θελήσει να ξαναλλάξει, οπότε πιστεύω πως ίσως με την Χ850ΧΤ να μείνει σε λίγο καιρό πίσω...ήδη αρχίσαμε με το 3dmark06. Αυτή είναι η γνώμη μου βέβαια. Δεν έχεις άδικο βέβαια Τάσο πως ήμουν λίγο υπερβολικός. Είναι επειδή έχω ενθουσιαστεί με τη κάρτα. Ίσως και να κρατήσει περισσότερο από όσο χρειάζεται η Χ850ΧΤ, αλλά όταν σκέφτομαι

-θερμοκρασίες

-OC

και -απόλυτα χαμηλή τιμή

απλά σκέφτομαι τη GS. Πάντως όταν επειδή την έχω δει και την Χ850ΧΤ, είναι όσο τέρας φαίνεται, έχει και κουλαριστή πρόσοψη.

Αλλά από την άλλη και η GS είναι καλή:046: :) :) :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.