Jump to content

HEEELPPP!!!

mogolfiero

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα παιδες!

Εχω ενα προβληματάκι με ενα τροφοδοτικό που αγόρασα χτες

Πηρα το Enermax 535W ωστε να αντικαταστήσω το qtec 500w που είχα εδω και καιρο

Το θέμα είναι οτι απο την στιγμη που το συνδεσα παρατήρησα διαρροή ρεύματος παντου!!

Με το qtec δεν υπηρχε κανένα προβλημα διαρροης είτε το εψαχνα φορωντας παπουτσια ειτε οχι κλπ.

Τωρα βλέπω οτι οταν το ελέγχω με το δοκιμαστικό κατσαβιδι πατώντας στο πατωμα χωρις μονωση οτι έχω διαρροη παντου μεσα στο κουτι, οταν το ελεγχω φορωντας παπουτσια η διαρροη μειώνεται (λογικο θα μου πειτε)

Τι πρεπει να κανω?

Οι μετρησεις που παιρνω απο το τροφ. απο το motherboard monitor ειναι παρα πολυ καλες, δεν φαινεται να υπαρχει προβλημα.

Να σημειωθει οτι παρομοιο προβλημα είχα και με παλια τροφοδοτικα, το θεμα σταματησε να υπαρχει μολις εβαλα το "θαυματουργο" qtec!!

Τι να κανω οεο? :D

Και κατι ακομα

Κοιτωντας τις τιμες της γραμμης των 3,3V βλέπω οτι ειμαι απο 3,22-3,31

Ειναι φυσιολογικο αυτό? Με το qtec ήμουν στα 3,36 τσε βαλε! Μυστηριο τα τροφοδοτικα ρε παιδιά!!

post-3873-1442174328,1129_thumb.jpg

Πάρε μετρήσεις με πολύμετρο...12άρα και 5άρα απο ένα molex και 3.3 απο το atx...σε full load (prime-toast κ.ο.κ.) αλλά και idle.

Διαρροή ρεύματος; Ωχ τι είναι αυτό ρε παιδιά; Ανησυχητικό ακούγεται. Πώς ακριβώς γίνεται ο έλεγχος δηλαδή, ακουμπάς με το κατσαβίδι και βγαίνουν σπίθες; Sorry για το off-topic αλλά πρώτη φορά το ακούω

Ειναι κατι σαν πυροτεχνημα :D χεχε

Δεν ειναι τιποτα συγκλονιστικο κυριως ενοχλητικο θα το ελεγα. Απλα στο δοκιμαστικο κατσαβιδι παιρνεις την ενδειξη οτι κυκλοφορει ρευμα μεσα στο κουτι σου.

Η συγκεκριμενη περιπτωση προσφερεται για χαλαρωτικο μασαζ στα χερια!!

Με την γραμμη των 3,3V εχω προβλημα τελικα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.