slaught Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2006 Λοιπον εχω εναν opti 144 @ στα 2808.:060: Το snm βγαινει κανονικα στο long με 100% cpu usage.To superpi στα 32 m/b τελειωνει κανονικα.Το Prime ομως χτυπαει στις 2 ωρεςΤο StressCpu τρεχει εδω και 20 ωρες χωρις κανενα προβλημα.Αν εχω καταλαβει καλα ειναι σαν το prime.Tελικα ειμαι σταθερος ή οχι να αναφερω οτι οι μνημες παρολο που ειναι στα 400mhz με 3-4-4-8 βγαζουν error καπου στο 3000% στο win memtest ομως!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Μάρτιος 3, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2006 Εφοσον βγαζεις αυτα τα τεστ θα δεις και στην πορεια το ποσο σταθερος εισαι. Δοκιμασε και 3d να δεις τι γινεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Μάρτιος 3, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2006 Εφοσον βγαζεις αυτα τα τεστ θα δεις και στην πορεια το ποσο σταθερος εισαι. Δοκιμασε και 3d να δεις τι γινεται.Να φανταστω οτι εννοεις κανενα 3dmark05? Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Μάρτιος 3, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2006 Να φανταστω οτι εννοεις κανενα 3dmark05?Απο το συγκεκριμενο το 2ο cpu test δοκιμασε να το βαλεις να looparei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Μάρτιος 3, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2006 ok ρε συ ευχαριστω και επανερχομαι "σταθεροτερος"...............!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Μάρτιος 3, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2006 Λοιπον το εβαλα και δεν κολησε ουτε ειδα καπου artifacts τι κανω τωρα ολα τα cpu test clear εκτος απο το prime.Τελικα ειμαι ή οχι stable??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Μάρτιος 3, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2006 Κάτι στο σύστημα σου είναι οριακό....μνήμες ή cpu.....και μετά από ώρα ανεβάζει θερμοκρασία και γίνετε unstable.Μήπως ζεστένονται οι μνήμες σου...μετά από ώρα ?Για τσεκάρισε το.Αυτό δείχνει το error του Win memtest στο 3000% Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Μάρτιος 3, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2006 Απο οτι ηδη βλεπεις απο την υπογραφη μου εχω w/c το μαχ temp της cpu ειναι 42 με καινουργια παστα οποτε δεν παιζει να ειναι η cpu.Μαλλον θα βαλω ενα ανεμηστηρα να φυσαει τις μνημες !!! Το prime95 ομως χτυπαει στο cpu test οπου λεει:ram not tested much γιαυτο εχω απορια!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάρτιος 3, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2006 Mε το δικό μου 144 βγάζω όσα 32Μ θέλω όσες χιλιάδες στο memtest θέλω όσο s&m θέλω αλλά μόνο 1 -2 λεπτά prime. Μια φορά έβγαλα 6 λεπτά και άρχισα να ψάχνω τι είχα κάνει λάθος. Άστο το prime. Την πραγματική σταθερότητα θα στη δείξει η καθημερινότητα και όχι το prime Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Μάρτιος 4, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2006 Mε το δικό μου 144 βγάζω όσα 32Μ θέλω όσες χιλιάδες στο memtest θέλω όσο s&m θέλω αλλά μόνο 1 -2 λεπτά prime. Μια φορά έβγαλα 6 λεπτά και άρχισα να ψάχνω τι είχα κάνει λάθος. Άστο το prime. Την πραγματική σταθερότητα θα στη δείξει η καθημερινότητα και όχι το primeEχεις απολυτο δικιο φιλε Αλεξανδρε ΑΛΛΑ στα 2700 εχω παιξει 22 ωρες !!!Prime stable και το σταματησα εγω γιατι βαρεθηκα να το βλεπω!Τωρα παιζει γυρο στα 120 λεπτα.Σ'ενα προηγουμενο thread ειχα διαβασει οτι το Prime πρεπει να το παιρνεις πολυ σοβαρα!!! Απο την αλλη η προσωπικη μου εμπειρια ειναι το Prime να μην ξεκιναει και εγω να μην εχω δει πουθενα κατι που να με κανει unstable.Eλπιζω με λιγο burn-up να καταφερει κατι καλυτερο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiana Μάρτιος 4, 2006 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2006 Mε το δικό μου 144 βγάζω όσα 32Μ θέλω όσες χιλιάδες στο memtest θέλω όσο s&m θέλω αλλά μόνο 1 -2 λεπτά prime. Μια φορά έβγαλα 6 λεπτά και άρχισα να ψάχνω τι είχα κάνει λάθος. Άστο το prime. Την πραγματική σταθερότητα θα στη δείξει η καθημερινότητα και όχι το primeκαι όμως δεν είναι τόσο απλό αυτό που λες....και γω είχα σαν βάση το 32μ...αλλά δεν φτάνει....είχα πολλές περιπτώσεις προσωπικές στο μηχάνημα.......να βγάζει επί 4 ώρες συνεχόμενα 2πλα και 4πλα 32μ, γιατί έχω 2gb, και να πάω να παίξω game...να το freeze........αυτό είχε μια αιτία....ζεσταινόταν η cpu....άρχιζα να κατεβάζω mhz...κάποια στιγμή κατάφερα να τρέχω stress prime, αλλά στα games είχα παρόμοια προβλήματα.....και ξέρεις τι τελικά ήταν....επειδή τα g.skill uccc μάλλον δεν πρέπει να πιέζονται και χαλάρωσα timings, και ας έβγαζα 32μ αβέρτα...και τελικά είμαι rock stable κοντά στα 2900..που θέλω να καταλήξω.... πρέπει γενικά να ελέγχουμε το σύστημα μας από ολες τις πλευρές, φυσικά ανάλογα για ποιο σκοπό το χρησιμοποιούμε....αν είναι μόνο για games...το ελέγχουμε να παίζει games, αλλά να μην παίζει prime.... και πάει λέγοντας.....cheers...!:109: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicksoti1442169068 Μάρτιος 18, 2006 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2006 Αυτό το prime είναι όντως μπελάς, τι το έβγαλαν. Ειδικά το blend test με ανάγκασε να πάω τις μνήμες 4-5 mhz κάτω. Τώρα σοβαρά, εγώ το εμπιστεύομαι το prime, πιστεύω ένα μηχάνημα που τρέχει stress και blend, σε συνδυασμό με 3dmark 01, μπορεί να χαρακτηριστεί σταθερό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Μάρτιος 18, 2006 Author #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2006 Αυτό το prime είναι όντως μπελάς, τι το έβγαλαν. Ειδικά το blend test με ανάγκασε να πάω τις μνήμες 4-5 mhz κάτω. Τώρα σοβαρά, εγώ το εμπιστεύομαι το prime, πιστεύω ένα μηχάνημα που τρέχει stress και blend, σε συνδυασμό με 3dmark 01, μπορεί να χαρακτηριστεί σταθερό.Κοιτα δεν εχεις αδικο αλλα το θεμα δεν ειναι να τρεχεις το prime το θεμα ειναι για ποση ωρα το τρεχεις!!!Εμενα τρεχει για 2 ωρες μετα βγαζει error. Ολα τα αλλα τεστ ομως τελειωνουν κανονικα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάρτιος 18, 2006 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2006 Παίδες νιώστε τώρα.144->2925, μνήμες 2-2-2 243 με 150 διαιρέτη (τις θερμότερες ευχαριστίες μου στον παλλικαρά που έφτιαξε το συγκεκριμένο διαιρέτη)Σούπερ Πι 32 Μ check3Dmark 01 checkMemtest checktoast check (περίπου*) snm check (περίπου*)Darth's torture checkΌταν το prime κολλάει στα 2 λεπτά πρέπει α)να ανησυχήσωβ)να τρελαθώγ)να γελάσωδ)να το κάνω shift-deleteε)κάτι άλλοΘέλετε και τη χαριστική βολή? Είμαι 4 μέρες 24-7 με fightaids και ταυτόχρονη χρήση (επεξεργασία φωτογραφίας κυρίως -μη δοκιμάσετε να παίξετε με φίλτρα σε αρχείο Α4 600 δπι εκτός κι αν έχετε >>>1γίγα γρήγορης μνήμης).Ένα έχω να πω. Οι wu του aids είναι πολύ μικρές...ΥΓ το περίπου* σημαίνει ότι η μητρική διαβάζει τόσο τρελές θερμοκρασίες που κλείνει τον υπολογιστή μερικές φορές!!!Ενώ ο θερμίστορας διαβάζει 34 βαθμούς το speedfan δείχνει 63!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Μάρτιος 19, 2006 Author #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 Εγω παντως δεν ειδα καπου αλλου προβλημα ασταθειας οποτε αγνοώ το παλιο prime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.