Jump to content

GForce 6800 unlocking

cakrit1442169096

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μια και ήρθε η κάρτα, την οποία δεν μπορώ καν να την δοκιμάσω, γιατί δεν ήρθε η μητρική :076: έψαξα και βρήκα αυτό το οποίο μπορέι να βοηθήσει τους όχι πολύ καλούς γνώστες να ανεβάσουν λίγο την καρτούλα τους.

http://firingsquad.com/hardware/geforce_6800_unlocking/

• 1 month later...
  • 1 month later...

Exω την 6800ΧΤ 128ΜΒ AGP και ειχε 8 pipes οταν την πηρα και με το RivaTuner unlock εγιναν 16 (!). Δεν την εχω κανει ποτε overclock και δεν παρουσιασε κανενα προβλημα (ακομη)......

Συγχαρητήρια λοιπόν...απλά φρόντισε να τη στρεσάρεις αρκετά για να είσαι σίγουρος....

• 5 months later...

Καλημερα παιδες,

Εχω την 6800Ultra (agp)

μια ερωτηση εχω, υπαρχουν καποιες προτινομενες ρυθμισεις που μπορεις να κανεις με το RivaTuner ?

Καποιος απο δω μεσα που να εχει την ιδια καρτα?

έχω και εγώ την 6800 GT σε AGP. Δέν έχω ξανακάνει ποτέ κατι τέτοιο.. Όμως δοκίμασα να παίξω το Gothic 3 και μπήκα σε σκέψεις να δοκιμάσω.. Πόσο ρισκάρω?? Θα πετύχω τίποτα με το Gothic 3 η τσάμπα θα ζορίσω την κάρτα?

• 2 weeks later...
έχω και εγώ την 6800 GT σε AGP. Δέν έχω ξανακάνει ποτέ κατι τέτοιο.. Όμως δοκίμασα να παίξω το Gothic 3 και μπήκα σε σκέψεις να δοκιμάσω.. Πόσο ρισκάρω?? Θα πετύχω τίποτα με το Gothic 3 η τσάμπα θα ζορίσω την κάρτα?

Στο Gothic 3 παίζει κατά την γνώμη μου μεγαλύτερο λόγο η μνήμη(2 Gb για νορμαλ παιχνίδι) . Αν έχει μνήμη αρκετή πάλεψέ το και εκτός αυτού οι επιπλέον επιδόσεις δεν πάνε χαμένες:098: :098:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.