Jump to content

Συμφερει αυτη η αλλαγή?

TheoV1442169126

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σκεφτομαι σοβαρα να πουλησω η να ανταλλαξω τον Αthlon 64 4400+x2 και να παρω εναν Opteron(170 η 175)τωρα που πιθανοτατα θα παρω phase change.Τι λετε αξιζει?

Οποιος θα μποροθσε να βοηθησει στην αγοραπωλησια ας βοηθησει plz

Άλλοι ξέρουν περισσότερες λεπτομέρειες αλλά έχω την εντύπωση ότι 9 στους 10 AMD έχουν cold bug οπότε πριν κάνεις οτιδήποτε, πρέπει να σιγουρευτείς ότι ο καινούριος σου επεξεργαστής δεν θα έχει.

Eφ όσον θα πάρεις phase (η σταθερά της υπόθεσης) κράτα τον δικό σου, ρίχτονα πάνω να δεις τι ψάρια πιάνει (εκτώς κι εαν ήδη δε σου έχει δώσει καλά δείγματα στο o/c) και άμα δε παίξει εκεί που θέλεις, μια προσεκτική επιλογή σε opteron ίσως σου δώσει κάτι παραπάνω.

Γεία σου φίλε TheoV,επειδή ενδιαφέρομαι για amd x2 4400 μπορείς σε παρακαλώ να γράψεις σε τι τιμή θα τον δώσεις,εφόσον αποφασίσεις να τον πουλήσεις.thks

Εχω δοκιμασει 3 dual core σε single stage δεν εχω δει cold bug μεχρι τωρα.Aντιθετα με 3 single core opteron που ειχανε και οι τρεις αλλος χειροτερο αλλος καπως ποιο normal........

Εχω δοκιμασει 3 dual core σε single stage δεν εχω δει cold bug μεχρι τωρα.Aντιθετα με 3 single core opteron που ειχανε και οι τρεις αλλος χειροτερο αλλος καπως ποιο normal........

Και εμενα το ιδιο με τον dual core opteron . Αυριο-μεθαυριο θα δοκιμασω αλλον εναν επισης για cold bug .

Ok παιδια με καλυψατε .Αν και δεν προκειται να γυρισω σε ιντελ λογω το οτι δεν την αλλαζω την μητρικη μου τωρα .Θα περιμενω για phase kai ειδομεν.Ευχαριστω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.