masteripper1416003167 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2006 Γεια χαρά σε όλους.Έχω μια Asrock DS2 και δυστυχώς δεν έχει πλάτη για το motherboard απο πίσωΕπειδή το κανονικο HSF Δεν μου έκανε δουλειά ειπα να παρω το AC Freezer 64 Pro.Δυστυχώς στις οδηγίες συνιστά την ύπαρξη του Backplate.....Ψάχνω ψάχνω και δεν βρίσκω καμμιά ιδέα ???
kyr_soronas1442169136 Μάρτιος 7, 2006 #2 Μάρτιος 7, 2006 από δύσκολο εώς ακατώρθωτο να βρείς...έτσι χύμα δηλαδή....δοκίμασε σε καταστήματ όπως HAC SHOP που έχουν ολοκληρωμένα συστήματα ψύξης μηπως και βρείς εκεί ...παλία τα δίνανε μαζί με τον επεξεργαστή, τώρα τα mobos τα έχουν ενσωματωμένα.
dimitris74 Μάρτιος 7, 2006 #3 Μάρτιος 7, 2006 το σκεφτόμουν και εγώ να πάρω μία Thermalright ρωτησα για backplate και μου είπαν οτι υπάρχει για τα δικα τους προιόντα. δυστηχώς όμως το κοντινότερο καταστημα είναι ιταλία που θα μπορούσα να παραγγείλω.το Mail Που μου έστειλαν είναι αυτο.I’m afraid the closest reseller who has what you need is in Italy. Would you be willing to try?This is the address:www.idpitaly.it
Cyber_Cookie Μάρτιος 7, 2006 #4 Μάρτιος 7, 2006 Backplate+retention module έχει στη συσκευασία της AC Silencer64UltraTC, αν δε με απατά η μνήμη μου. 13 ευρά κάνει.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.