Jump to content

Διαφορές σε DFI?

lukasbayern

Recommended Posts

Θα ήθελα να μου πείτε τις διαφορές μεταξύ DFI LANPARTY NF4 SLI-DR και DFI LANPARTY UT NF4 Ultra-D διότι με ενδιαφέρει κυριώς για oc καταστάσεις.

Η μεγαλυτερη διαφορά είναι όπως λέει και το όνομα του μοντελου, ότι η πρώτη υποστηρίζει SLI ενώ η άλλη όχι.

Αν και με κάποιο mod μπορείς να κάνεις και την δεύτερη SLI. (διαθέτει 2 16x PCI xpress slots)

Κατα τ'άλλα δεν ξέρω άλλες διαφορές.

Επίσης έχουν και ενα Bug που δεν ξερω αν το εχετε παρατηρήσει αλλα εγω σε μια DR ενος φιλου ακομα δεν εχω βρει τρόπο να το αντιμετοπισω.

Στην DR του φιλου μου λοιπον ΔΕΝ μπορώ να κάνω clear Cmos με τπτ.. τι μπαταριες βγαλε, τι Jumpers, τι τροφοδοτικό χωρίς καλώδιο κλπ... ΔΕΝ κάνει.

Στην δικιά μου την SLi-D αν βγάλω την μπαταρία 15 λεπτά κάνει μια χαρά... LOL δεν ξέρω τι παίζει... Τρελές mobo.

Πέρα απο την πλάκα οι διαφορές τους είναι οτι λένε τα παιδιά πιο πάνω.

Άλλη μια διαφορά που δεν ανέφεραν οι προηγούμενοι είναι ότι η SLI-DR έχει επιπλέον έναν ενσωματωμένο 4-κάναλο Silicon Image SI-3114 SATA-I disk controller.

Δηλαδή έχει 4 επιπλέον κανάλια SATA -> σύνολο 8.

Πέραν του SLI και του Sil για τα satα η SLI-DR δεν έχει ουσιαστικές διαφορές απο την Ultra-D (μερικές εκ των οποίων μοντάρονται σε SLI-D)....

:116:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.