Jump to content

μεικτης κ pc

r1ddl3r_1

Recommended Posts

λοιπον,με τις 2καρτες της υπογραφης μου,κ ενα 4καναλο μεικτη TELE.θελω να χρησιμοποιησω σαν decks το pc μου κ ποιο συγκεκριμενα το virtual dj,εκδοση 3.2.αν γνωριζει κανεις τον τροπο κ τι καλωδια χρειαζομαι ακριβως ας μου πει παρακαλω.thnx.

Αν ανοιξεις το virtual dj και πας στα settings και στην καρτελα sound card θα δεις οτι εχει καποιες επιλογες για συνδεσμολογια με μεικτη.Εγω συγκεκριμενα επειδη εχω μια καρτα 7.1 εχω συνδεσει τα front στο ενα καναλι του μικτη και τα rear στο αλλο καναλι(Αυτο γινεται αν εχεις 4.1 και πανω).Οποτε το virtual dj στελνει το κομματι που παιζει στο deck A στα rear και επομενως στο ενα καναλι του μεικτη και το κομματι που παιζει στο deck Β στα front δηλαδη στο αλλο καναλι του μεικτη.

Η επιλογη αυτη δεν ειναι δυνατη στην demo εκδοση του προγραμματος.

• 2 weeks later...

εγώ πήγα και πήρα ακουστικά 5.1 της teac <<πολύ δυνατά ακουστικά>> και αυτά έχουν δικια τους κάρτα ήχου.και έχω βάλει τα ακουστικά από το vdj να ακούγονται στα ακουστικά και τα decks ακούγονται από τα ηχεία μου. εχω φτιάξει πολλά τραγουδάκια άμα θες να ανταλλάξουμε e-mail και να σου στείλω η να μου στείλεις τπτ............. lmamais@gmail.com :024: :035:

να γινω πιο σαφης:

εδω ειναι φωτος του μεικτη

meiktis19jz.th.jpg realtecac977la.th.jpg

κ εδω απ'τις καρτες:

meiktis21qf.th.jpgsb515zo.th.jpg

τωρα θελω να συνδεσω το μεικτη στο pc κ να κανω εξωτερικη μιξη(απ'τον μεικτη δηλ) μεσω του virtual dj,δηλ να χρησιμοποιω τα dexx του.

οποιαδηποτε ιδεα δεκτη.ευχαριστω!:001:

PROLINK AL-342 2RCA-ΚΑΡΦΙ

http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?cPath=4_43_4302&products_id=2764

Δυο τετοια καλωδια εχω και εγω τα οποια τα χω συνδεσει σε δυο καναλια του μεικτη kai τις αντοιστιχες ακρες τους στις καρτες γραφικων με το virtual dj.

Παρε δυο καλωδια αρσενικο mini jack σε διπλο RCA αρσενικο οπως σου ειπε ο sonichaos.

Συνδεσε το ενα στην εξοδο της καρτας για τα front ηχεια και το αλλο στην εξοδο για τα rear.Μετα συνδεσε τις ακρες τους (RCA) σε δυο καναλια του μεικτη.

Πατα config --> sound cards στο virual DJ και επελεξε το μεσαιο οπως φαινετε στην εικονα που επισυναπτω(εκει βλεπεις και που πρεπει να συνδεσεις τα καλωδια στην καρτα)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.