fidelio Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2006 Καλησπέρα παιδιά! Ύστερα από την, όχι και πολύ καλή, εμπειρία μου με το Tt BigWater SE, σκέφτηκα να βάλω το BigWater 735, που από ότι είδα έχει τρελες διαφορες με το προηγούμενο μοντέλο. Αξίζει? Είμαι σε δίλημμα, γιατί σκέφτηκα αλλιώς να βάλω την Tt Blue Orb II. Δεν κάνω overclocking το σύστημα, το δουλεύω πάντα σε stock συχνότητες. Τι είναι καλύτερο να προτιμήσω? Αέρα ή νερό, και αν ναι πιο από τα δύο? Κάθε συμβουλή σας θα ήταν ιδιαιτερα χρήσιμη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Μάρτιος 1, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 εφόσον δεν κανεις oc φαντάζομαι ότι την υδρόψυξη τη θες είτε για ησυχία είτε για ψυχολογικούς λόγους.αν ειναι για ησυχία και δεδομένου του no oc δε βρίσκω το λόγο να δώσεις εξτρα χρηματα για νερό. μία καλή και ύσηχη αερόψυξη θα σε ικανοποιήσει.αν ειναι για ψυχολογικούς λόγους (θες σω΄νει και καλά νερό) στήσε μια custom υδροψυξη να ηρεμίσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fidelio Μάρτιος 1, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 επειδή μου άρεσε το bigwater 735 αξίζει? Δεν θέλω να ασχοληθώ με custom λύσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantom Αύγουστος 10, 2006 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2006 Τί πρόβλημα σου παρουσίασε το Tt BigWater SE?Ρωτάω γιατί σκοπεύω να το αγοράσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barracuda Αύγουστος 11, 2006 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2006 επειδή μου άρεσε το bigwater 735 αξίζει? Δεν θέλω να ασχοληθώ με custom λύσεις.με άριστα το 100 παιρνει 50 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vediovis Δεκέμβριος 1, 2006 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2006 Τί πρόβλημα σου παρουσίασε το Tt BigWater SE?Ρωτάω γιατί σκοπεύω να το αγοράσω...Και από που μπορούμε να το αγοράσουμε ? έχω φάει το κόσμο, ram-shop,hard-shop,e-shop etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d|smal Δεκέμβριος 1, 2006 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2006 http://www.skroutz.gr/products/list?keyphrase=BigWater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vediovis Δεκέμβριος 4, 2006 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2006 thanks mooger! έχετε κάτι άλλο στο νου σας εκτος του Bigwater ? γιατί απ ότι έχω καταλάβει δεν παίζει να βρω για 478 socket:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης_84 Δεκέμβριος 4, 2006 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2006 Από έτοιμα κιτ υδρόψυξης, το μόνο που μετά βίας κάτι πάει να πει είναι το big water 745. Όλα τα άλλα είναι χάλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.