Guest Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2006 Παιρνω πολυμιξ:110: -- εε πολυμηχάνημα (οχι για μένα),Και λέω : αυτότο pixma MP170 δηλαδή. Είναι για καθημερινές εκτυπώσεις αντε και καμμια φωτό.Προτάσεις δεκτές... Στα ιδια Λ7 όμως ~140+/-10.Υ.Γ. Σημερα θέλω να παραγγείλω γι αυτό πείτε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jara Μάρτιος 1, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 έχω τι mp 110 και είμαι ευχαριστημένος. scanner καλο, φωτοτυπίες,εκτύπωση σε χαρτί ok,φωτό όχι και τόσο ok.Το πήρα γιατί έχω απογοητευτεί από τις άλλες μάρκες και επειδή έχει φτηνά μελάνια.8 euro μαύρο 20κάτι color. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Μάρτιος 1, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 Θενκς jara! παραγγέλνω το 170. Cannon rulez.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Μάρτιος 1, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 Εγώ έχω το συγκεκριμένο MP170 και είμαι κατευχαριστημένος. Και από την οικονομία του (ακόμα το έχω με τα πρώτα μελάνια που υποτίθεται είναι λοιψά) και με την ποιότητα σε φωτογραφίες και φωτοτυπίες....Προχώρα άφοβα...Να είχαμε drivers και για LINUX. Καμιά λύση εδώ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Μάρτιος 1, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 Το παρηγγηλα ήδη. Αυτός που το παίρνει σιγά μη βάλει λινουξ. :) Τα (ανύπαρκτα) ντραηβερια για τον i560 μου ειναι που με αναγκάζουν να μην εχω λινουνξ στο netpc μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jara Μάρτιος 2, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2006 Να είχαμε drivers και για LINUX. Καμιά λύση εδώ; Όντως!!!σε ουμπούντου δεν ξέρω πως να εκτυπώσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.