c_cobhc Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2006 Παιδες εχω το thermaltake xaser ΙΙΙ kai επειδη οταν αγορασα το κουτι αγορασα και ενα καινουριο απλο τροφοδοτικο λογο ελλειψης χρηματων οταν επιτελους το συνδεσα ο θορυβος ηταν λιγο ενοχλητικος.αν εχει καποιος το ιδιο κουτι με τους 7 (καταραμενοι να'ναι )ανεμιστηρες. Lol θα ηθελα να μου πει αν με ενα αθορυβο τροφοδοτικο θα ηρεμησουν τα αυτια μου και τα νευρα μου. Αν οντως φταει το τροφ για τον θορυβο και οχι οι ανεμιστηρες ποιο προτεινετε..
Vadergr Μάρτιος 1, 2006 #2 Μάρτιος 1, 2006 Για να δεις αν φταιει το psu ,απλα βγαλε τους ανεμιστηρες και δες τι θορυβο βγαζει.
akamarinos1442169139 Μάρτιος 1, 2006 #3 Μάρτιος 1, 2006 σταματησε τους ανεμιστηρες με το χερι για λιγο ή αποσυνδεσε τους και θα καταλαβεις ποιοι ανεμηστηρες δημιουργουν το θορυβοedit:vaderGR me προλαβες με διαφορα δευτερολεπτωνEclipse εάν τελικά υπεύθυνοι για τον θόρυβο είναι οι ανεμιστήρες του tower (πράγμα που είναι και το πιο πιθανό) υπάρχουν στην αγορά διάφορα panelακια μέσω των οποίων μπορείς να ελενχεις τις στροφές των ανεμιστήρων
c_cobhc Μάρτιος 1, 2006 Author #4 Μάρτιος 1, 2006 Φιλε "akamarinos" μαλλον δεν γνωριζεις το συγκεκριμενο κουτι.εχει panel με ροοστατες για τις στροφες των ανεμιστηρων.
cabrinha Μάρτιος 1, 2006 #5 Μάρτιος 1, 2006 Σταματησε για 5 δευτερολεπτα τον ανεμιστηρα του τροφοδοτικου και θα δεις αν ειναι αυτο που προκαλει το θορυβο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.