N1K Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2006 Μετα απο κατι τρεμοπαιγματα καηκε. 14"αρα Quest crt που ειχα για το δευτερο pc. Την άνοιξα να δω τι παίζει αλλά δεν ειμαι και γνώστης του θεματος.. Ξερει κανεις να μου πει τι χρειαζεται για να την επισκευασω κοστος και απο που? Διαφορετικα παει Δημο για ανακυκλωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Μάρτιος 1, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 Μπα , δεν αξίζει.... Πέταμα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάρτιος 1, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 Πεταμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medthom Μάρτιος 1, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 καδο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerneld Μάρτιος 1, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 Χαλαρά delete....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
funfix Μάρτιος 1, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 δοκιμασε να την δωσει στο φλεα!!!!αν και καλυτερα να την πεταξης Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGF Μάρτιος 1, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 Πετα...και παρε μια ωραια tft 17' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Μάρτιος 1, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 Μετα απο κατι τρεμοπαιγματα καηκε. 14"αρα Quest crt που ειχα για το δευτερο pc. Την άνοιξα να δω τι παίζει αλλά δεν ειμαι και γνώστης του θεματος.. Ξερει κανεις να μου πει τι χρειαζεται για να την επισκευασω κοστος και απο που? Διαφορετικα παει Δημο για ανακυκλωσημπορείς σε παρακαλώ πολύ να μου εξηγήσεις τι εννοείς τρεμοπαίγματα?????:064: :064: :064: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DVD_GR Μάρτιος 1, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 ψαχνεις ασφαλειες,γεφυρες,εμφανεις ζημιες..απο κει και περα..πληρωνεις σε ηλεκτρονικο...αλλα κοστιζει αν δεν βρεις καποιον που να μην κλεβει..θα στην εφτιαχνα αλλα ειμαι χανια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.