Jump to content

Επισκευή οθόνης?

N1K

Recommended Posts

Μετα απο κατι τρεμοπαιγματα καηκε. 14"αρα Quest crt που ειχα για το δευτερο pc. Την άνοιξα να δω τι παίζει αλλά δεν ειμαι και γνώστης του θεματος.. Ξερει κανεις να μου πει τι χρειαζεται για να την επισκευασω κοστος και απο που? Διαφορετικα παει Δημο για ανακυκλωση

Μετα απο κατι τρεμοπαιγματα καηκε. 14"αρα Quest crt που ειχα για το δευτερο pc. Την άνοιξα να δω τι παίζει αλλά δεν ειμαι και γνώστης του θεματος.. Ξερει κανεις να μου πει τι χρειαζεται για να την επισκευασω κοστος και απο που? Διαφορετικα παει Δημο για ανακυκλωση

μπορείς σε παρακαλώ πολύ να μου εξηγήσεις τι εννοείς τρεμοπαίγματα?????:064: :064: :064:

ψαχνεις ασφαλειες,γεφυρες,εμφανεις ζημιες..απο κει και περα..πληρωνεις σε ηλεκτρονικο...αλλα κοστιζει αν δεν βρεις καποιον που να μην κλεβει..θα στην εφτιαχνα αλλα ειμαι χανια..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.