ramiro Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2006 Καλημερα σε ολους!!!Μαλλον το ποστ μου ειναι λα8ος εδω αλλα δεν μπορω να βρω (αν υπαρχει) την σωστη κατηγορια!Λοιπον Εχω ενα Ασυρματο Πληκτρολογιο της Microsoft το "Digital Media Pro Keyboard"!Αυτα τα οποιο κανει ειναι οτι κολλανε τα γραμματα κα8ως γραφω και πρεπει να τα πατησω αρκετεσ φορες για να δουλεψει αλλα και το ποντικι μια απο τα ιδια το αριστερο κλικ και νιο8ει μια πρεπει να του τραγουδισω για να πιασει!:035: :034: :034: :034: Εχω ριξει τους last drivers 5.14 αμα δεν κανω λα8ος!Ολα αυτα αρχισαν να συμβενουν μετα την εγκατσταση στου Sp2 το δοκιμασα και σε αλλα πσακια με sp1 και χωρις Service pack και δουλεβει κανονικα αλλα δουλεβω μερικες εφαρμογες και το sp2 ειναι απαραιτητο!ΠΛΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ ΗΕΛΠ ΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cakrit1442169096 Μάρτιος 1, 2006 #3 Μάρτιος 1, 2006 Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με ασύρματο της Μ$... Επειδή ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ χωρίς να βρώ άκρη, ξέθαψα το παλιό μου keyboard για όταν έχω να γράψω κείμενα... Δοκίμασα τα πάντα και μονίμως χάνει μερικά πακέτα το ασύρματο
JimmyFox Μάρτιος 1, 2006 #4 Μάρτιος 1, 2006 Η γνωστή "ποιότητα" της M$. Είχα ένα ασύρματο desktop της MS, το πούλησα και ησύχασα.Το logitech μετράει κοντά 4 χρόνια και δουλεύει απροβλημάτιστα και με εμβέλεια σαφώς ανώτερη.
lordelesar Μάρτιος 1, 2006 #5 Μάρτιος 1, 2006 Άλλο ένα προβληματικό ασύρματο Μ$... Και από ότι φαίνεται είναι γενικά προβληματικοί οι δέκτες τους. Μια από τα ίδια κάνει και εμένα και είναι νομίζω Optical desktop 2.0. Είναι σαν να χάνει στιγμιαία τη σύνδεση. Απλά το χτυπάω λίγο στην άκρη του γραφείου, κάνω ένα reconnect, ρίχνω τα απαραίτητα ΜπιΝελΙκια και στρώνει...Υπομονή μόνο ή logitech η λύση...
louis_gas Μάρτιος 1, 2006 #6 Μάρτιος 1, 2006 μηπως χρησιμοποιητε τιποτα επεκταση για το καλωδιο που παει στον υπολογιστη?? εγω ειχα παρομοια προβληματα οταν ειχα συνδεσει μια επεκταση καλωδιου usb στο πληκτρολογιο μου (logitech media) γιατι δε μου εφτανε το μεγεθος που ειχε... αλλες φορες πατουσα μια φορα το κουμπι και πατιοταν 10 και αλλες το πατουσα 10 για να πατηθει μια. τελικα εβγαλα την προεκταση και ολα καλα
lunatic89 Ιανουάριος 15, 2009 #7 Ιανουάριος 15, 2009 Παιδια εχω αυτο αλλα σε ασυρματο.Τον τελευταιο καιρο εχει αρχισει να μην γραφει ολα οσα του παταω απο καποια αποσταση (περιπου 50 εκατοστα απ τον δεκτη).Δεν ειναι θεμα μπαταριων γιατι του εβαλα καινουριες κ κανει το ιδιο.Το θεμα ειναι οτι δεν το κανει παντα κ δεν το εκανε κ παλιοτερα.Τι μπορει να φταιει?Ενα χρονο το χω.Κριμα ειναι να παρω αλλο...
Aggelos21 Ιανουάριος 26, 2009 #8 Ιανουάριος 26, 2009 θα συμφωνήσω με τα παιδιά και θα πω πάρε ένα logitech...να είσαι ήσυχος..η microsoft είναι.....
Lovermanah Ιανουάριος 26, 2009 #9 Ιανουάριος 26, 2009 και γω με logitech ειμαι εδω και 3 χρονια και παω στον 4ο και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος! και η καταναλωση των μπαταριων ειναι πολυ μικρη!
Gregorypeg1000 Ιανουάριος 26, 2009 #10 Ιανουάριος 26, 2009 τα ασυρματα πληκτρολογια ποντικια της logitech συμπεριφερονται καλα στα παιχνιδια??πχ για lineage,wow κανει ή θα παταω τα σκιλς και θα βαραει ο παικτης μετα απο κανα διλεπτο??
vagos2221416003330 Ιανουάριος 26, 2009 #11 Ιανουάριος 26, 2009 τα ασυρματα πληκτρολογια ποντικια της logitech συμπεριφερονται καλα στα παιχνιδια??πχ για lineage,wow κανει ή θα παταω τα σκιλς και θα βαραει ο παικτης μετα απο κανα διλεπτο??:046: :046: :046: κάψιμο........:033: :033: :046: :046: εγώ ένα ασύρματο Mouse+keyboard που έχω της Logitech είναι super...είναι ότι πιο Low price βρίκα αλλά άμα άλλαζα keyboard+mouse πάλι το ίδιο set θα αγόραζα...Έχουν φάει μπουνιές ect...γιατί οι άλλοι με γα..... με τα critical αλλά είναι σε άψογη κατάσταση. Όσο για τα αυτό με τα skill μόνο άμα έχει lag ο server θα αργεί να το κάνει (για αυτό όμως ο server και όχι το keyboard της logitech είναι υπεύθυνο..)vagos222 added 2 Minutes and 44 Seconds later...Παιδια εχω αυτο αλλα σε ασυρματο.Τον τελευταιο καιρο εχει αρχισει να μην γραφει ολα οσα του παταω απο καποια αποσταση (περιπου 50 εκατοστα απ τον δεκτη).Δεν ειναι θεμα μπαταριων γιατι του εβαλα καινουριες κ κανει το ιδιο.Το θεμα ειναι οτι δεν το κανει παντα κ δεν το εκανε κ παλιοτερα.Τι μπορει να φταιει?Ενα χρονο το χω.Κριμα ειναι να παρω αλλο...διάφορες παρεμβολές...πχ. το τηλ σου, ένα ράδιο.. ή κάτι τέτοιο... ή η θέση του πομπου-δέκτη...είναι μερικά σημεία που άμα βάλεις τον πομπό βλέπεις το keyboard άλλα να πατας και άλλα να γράφει...αυτο τουλάχιστον βλέπω στο δικό μου...
Gregorypeg1000 Ιανουάριος 26, 2009 #12 Ιανουάριος 26, 2009 Έχουν φάει μπουνιές ect...γιατί οι άλλοι με γα..... με τα critical αλλά είναι σε άψογη κατάσταση.μηπως σε βαραγα εγω????:033: :033: και καλάοκ.μαλλον με βλεπω και εμενα για ασυρματο πληκτρολογιο μονο.το g5 της logitech δν το βγαζω με τπτ...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.