yanni Μάρτιος 3, 2006 #61 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2006 To εγραψε και ο NicktheGreek αλλα ειδα δεν το κοιταξατε παρακατω. Το είδαμε, το είδαμε. Αλλά χαβαλές να γίνεται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
parginos Μάρτιος 3, 2006 #62 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2006 το εκανα και εγω, δεν χανουμε και τιποτα ετσι κι αλλιως φακελωμένοι ειμαστε :031:thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
arfi-gorgona-O Μάρτιος 3, 2006 #63 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2006 Το θέμα είναι ένα,αφού είναι μονο για US τι σκοπό έχουν οι άλλες χώρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGF Μάρτιος 3, 2006 #64 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2006 Εγω παντος με τιποτα. Γιατι αν ειμαι μια φορα φακελωμενος με αυτο θα γινω αλλη μια και προτειμω να μεινω στο πρωτο. Αυτοι μαζι με το stick θα ερθουν να τσεκαρουν και για πειρατικα windows. Αν δεν εισαι σπιτι θα περιμενουν. Και μολις πας σπιτι με γεματο χαμογελο :047: θα ερθουν και θα σου πουνε "Θα θελαμε να δουμε τον υπολογιστη σας για να βεβαιωσουμε συμβατοτητα με το USB Stick". Εαν βρουν γνησια windows θα σε ρωτησουν "Εχετε αλλον υπολογιστη?" μηπως και βρουν τιποτα εκει. Και και...Αυτα μπορει να ειναι ******** αλλα σε λιγο θα τα κανουν και αυτα μπας και αγορασει ο Bill καμια βιλα ακομα. Φτωχουλης μωρε και αυτος. Τι να πεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arfi-gorgona-O Μάρτιος 3, 2006 #65 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2006 Ας έρθουν το μονο που θα βρούν εκεί είναι ένα άδειο σπίτι,άντε και μερικά σκυλιά,τώρα αν ψάξουν τα σκυλιά για πειρατικά windows τι να πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis1442169105 Μάρτιος 3, 2006 #66 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2006 α μαγκες μαλλον δεν παρατηρησατε το εξης που μολις ειδα:*This offer is available in the U.S. only while supplies last. Limit one per customer. Please allow 6-8 weeks for delivery. To εγραψε και ο NicktheGreek αλλα ειδα δεν το κοιταξατε παρακατω. (Αυτα παθαινει αμα καποιος διαβαζει μονο τη πρωτη σελιδα του Thread και κατ'ευθειαν post μετα ) Να σε πληροφορήσω λοιπόν, όχι μόνο εσένα αλλά και τους υπόλοιπους, ότι το συγκεκριμένο θέμα δεν έγινε γνωστό μόνο στο δικό μας forum. Κυκλοφορεί και σε άλλα. Και απ'ότι έχω διαβάσει κάποιοι τα έχουν ήδη λάβει!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGF Μάρτιος 3, 2006 #67 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2006 Τα ελαβαν και δουλευαν κανονικα? Για πες, για πες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis1442169105 Μάρτιος 3, 2006 #68 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2006 Ε, τι νόμιζες? Δεν είχε δουλειά να κάνει η M$ και στέλνει ελαττωματικά στικάκια? Φυσικά και δουλεύουν και είναι γεμάτα πληροφορίες από προϊόντα της Μ$. Τώρα τι μέγεθος και αν είναι κλειδωμένα αυτό δε το ξέρω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGF Μάρτιος 4, 2006 #69 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2006 Παω στοιχημα οτι οι πληροφοριες τους μεσα εχουν να κανουν με τα windows vista. Ενας καλος τροπος για διαφημηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis1442169105 Μάρτιος 4, 2006 #70 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2006 Λογικά εκεί θα πάει πρώτα το μυαλό μας! Αλλά έχει πολλά προϊόντα για πούλημα και είναι καλός τρόπος για προώθηση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Μάρτιος 4, 2006 #71 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2006 γιατί φοβάμαι να το συμπληρώσω???? πολύ ύποπτο το στικάκι!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viper1442169065 Μάρτιος 5, 2006 #72 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2006 Εγω παντος με τιποτα. Γιατι αν ειμαι μια φορα φακελωμενος με αυτο θα γινω αλλη μια και προτειμω να μεινω στο πρωτο. Αυτοι μαζι με το stick θα ερθουν να τσεκαρουν και για πειρατικα windows. Αν δεν εισαι σπιτι θα περιμενουν. Και μολις πας σπιτι με γεματο χαμογελο :047: θα ερθουν και θα σου πουνε "Θα θελαμε να δουμε τον υπολογιστη σας για να βεβαιωσουμε συμβατοτητα με το USB Stick". Εαν βρουν γνησια windows θα σε ρωτησουν "Εχετε αλλον υπολογιστη?" μηπως και βρουν τιποτα εκει. Και και...Αυτα μπορει να ειναι ******** αλλα σε λιγο θα τα κανουν και αυτα μπας και αγορασει ο Bill καμια βιλα ακομα. Φτωχουλης μωρε και αυτος. Τι να πεις..Την ταινια "Θεωριες Συνομοσιας" την ξερεις??:090: :090: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGF Μάρτιος 5, 2006 #73 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2006 Την ταινια "Θεωριες Συνομοσιας" την ξερεις??:090: :090: Δεν την ξερω. Γιατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iannis Μάρτιος 5, 2006 #74 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2006 Εγω δε προσφερω ετσι απλοχερα τα προσωπικα μου στοιχεια για ενα στικακι, σορρυ Αν προσεφερε κατι σε διμετρο και ξανθο, maybe Επικροτω και επαυξάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.