Jump to content

Τζαμπα USB drive απο Microsoft!

Recommended Posts

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Εγω παντος με τιποτα. Γιατι αν ειμαι μια φορα φακελωμενος με αυτο θα γινω αλλη μια και προτειμω να μεινω στο πρωτο. Αυτοι μαζι με το stick θα ερθουν να τσεκαρουν και για πειρατικα windows. Αν δεν εισαι σπιτι θα περιμενουν. Και μολις πας σπιτι με γεματο χαμογελο :047: θα ερθουν και θα σου πουνε "Θα θελαμε να δουμε τον υπολογιστη σας για να βεβαιωσουμε συμβατοτητα με το USB Stick". Εαν βρουν γνησια windows θα σε ρωτησουν "Εχετε αλλον υπολογιστη?" μηπως και βρουν τιποτα εκει. Και και...

Αυτα μπορει να ειναι ******** αλλα σε λιγο θα τα κανουν και αυτα μπας και αγορασει ο Bill καμια βιλα ακομα. Φτωχουλης μωρε και αυτος. Τι να πεις..

α μαγκες μαλλον δεν παρατηρησατε το εξης που μολις ειδα:

*This offer is available in the U.S. only while supplies last. Limit one per customer. Please allow 6-8 weeks for delivery.

To εγραψε και ο NicktheGreek αλλα ειδα δεν το κοιταξατε παρακατω.

(Αυτα παθαινει αμα καποιος διαβαζει μονο τη πρωτη σελιδα του Thread και

κατ'ευθειαν post μετα :) )

Να σε πληροφορήσω λοιπόν, όχι μόνο εσένα αλλά και τους υπόλοιπους, ότι το συγκεκριμένο θέμα δεν έγινε γνωστό μόνο στο δικό μας forum. Κυκλοφορεί και σε άλλα. Και απ'ότι έχω διαβάσει κάποιοι τα έχουν ήδη λάβει!!!!!

Ε, τι νόμιζες? Δεν είχε δουλειά να κάνει η M$ και στέλνει ελαττωματικά στικάκια? Φυσικά και δουλεύουν και είναι γεμάτα πληροφορίες από προϊόντα της Μ$. Τώρα τι μέγεθος και αν είναι κλειδωμένα αυτό δε το ξέρω!

Εγω παντος με τιποτα. Γιατι αν ειμαι μια φορα φακελωμενος με αυτο θα γινω αλλη μια και προτειμω να μεινω στο πρωτο. Αυτοι μαζι με το stick θα ερθουν να τσεκαρουν και για πειρατικα windows. Αν δεν εισαι σπιτι θα περιμενουν. Και μολις πας σπιτι με γεματο χαμογελο :047: θα ερθουν και θα σου πουνε "Θα θελαμε να δουμε τον υπολογιστη σας για να βεβαιωσουμε συμβατοτητα με το USB Stick". Εαν βρουν γνησια windows θα σε ρωτησουν "Εχετε αλλον υπολογιστη?" μηπως και βρουν τιποτα εκει. Και και...

Αυτα μπορει να ειναι ******** αλλα σε λιγο θα τα κανουν και αυτα μπας και αγορασει ο Bill καμια βιλα ακομα. Φτωχουλης μωρε και αυτος. Τι να πεις..

Την ταινια "Θεωριες Συνομοσιας" την ξερεις??:090: :090:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.