Jump to content

Τζαμπα USB drive απο Microsoft!

Recommended Posts

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply
Το εκανα!Αντε να δουμε!

Να μας κανει και κανενα δωρο η microsoft.Τα vista τα κοβω να τα παιρνω αυθεντικα...

Ρε παιδιά :066: να μας κάνει δώρο που είμαστε πειρατές δεν είναι λίγο προκλητικό...

Αλλα και εγώ τα Vista το σκέφτομαι να τα πάρο original μιας και πλέον η οικονομική μας κατάσταση το επιτρέπει.

Και κάτι τελευταίο (το μηχανάκι που έχω για το internet είχε original windows αλλα home οποτε τα "φορμαρα" και έβαλα τα "καλά"...

[off topic]

Μιας και έβαλες καινούργια Windows, δεν ενεργοποιείς και τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ???

Ή τουλάχιστον χρησιμοποίησε τον Greeklish converter.

[/off topic]

Συγνώμη αλλά ξεχάστηκα και να πω και την αλήθεια νόμιζα ότι πόσταρα σε άλλο φόρουμ.

παδιά το έκανα κ εγώ...απο Pc με original windows...για να δούμε....

βασικά παίζει μαζί με το στικάκι να είναι κρυμμένο κανένα software που να στέλνει ντατα στη microsoft??? η απόλυτη απάντηση κατά της πειρατίας σου στέλνουν δωρεάν το κοριό μέσα στο σπίτι σου...

[black humour mode on]

Γιατι δεν εβαλαν τιποτα ποιο ευκολες ερωτησεις του στυλ :

Θεωρειτε τα Windows ασφαλες λειτουργικο ? ( οχι )

Ποιος ειναι ο κυριος ανταγωνιστης των Windows στα Desktop ? (GNU/Linux)

Αγοραζετε νομιμα το αντιγραφο των Windows που χρησιμοποιειται για προσωπικη χρηση ? ( κυριως οχι )

Αγοραζετε νομιμα τις αδειες των Windows που χρησιμοποιειτε σε περιβαλλον εργασιας ? ( κυριως οχι )

Πιστευτε οτι οι τριτοκοσμικες χωρες χρειαζονται free/open source software ? ( Ο CEO της M$, Steve Ballmer , εχει ηδη απαντησει πως οχι δεν χρειαζονται free/open source software οι τριτοκοσμικες χωρες, αλλα καθενας με τις αντιληψεις του για την ζωη )

Πιστευετε οτι μπορουμε να κοροιδεψουμε ευκολα την ελληνικη κυβερνηση για προμηθεια των προιοντων μας στο ελληνικο δημοσιο οταν πολλες χωρες ανα τον κοσμο στρεφονται αυτο τον καιρο σε GNU/Linux για παρομοιες χρησεις ? ( εεεε... μαλλον ναι :038: )

Αλλα μετα που το ξανασκεφτομαι, πως να καλυψει την ζητηση με τετοιες ερωτησεις.

[black humour mode off]

απαντησα κ εγω κ περιμενω νεα σε 6-8 εβδομαδες..

η λιστα με τα κερασμενα πιτογυρα μεγαλωνει για τον thread starter..

ενα διπλο κ απο μενα..

οσο για το φακελωμα,εβαλα τα στοιχεια της οικειας των γονεων..

ελπιζω οταν(και αν) ερθει,να μην το πεταξει η μανα μου μαζι με τα προσπεκτους απο το LIDL που καταφθανουν καθημερινα..

δεν εχει τι να κανει τα λεφτα του ο bill και μοιραζει flashakia στον κοσμο??? :p

γεματο με διαφημισεις και μ****ιες θα ειναι.. φανταζεστε να μη σβηνονται?? λοολ

αυτο μου εγραψε:

Thank you for requesting the Mystery Solved USB drive loaded with valuable information. Please allow 6-8 weeks for delivery.

Ωραία η προσφορά του Bill αλλά βέβαια χωρητικότητα δεν ξέρουμε και μπορεί να μας φύγει στο λεπτό ο ενθουσιασμός.Θα δούμε η αναμονή είναι μεγάλη και δεν χρειάζεται πιστεύω να το πολυ μελετάμε.Τώρα ελπίζω να μην πάθουμε καμιά ξενέρα με τα στοιχεία μας...........Υπομονή

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.