Braveheart1980 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2006 H M$ μοιραζει δωρεαν usb drives με «valuable information» δωρεαν!Πηγαιντε εδώ καντε κλικ στο valuable information που δειχνει και το usb drive και επειτα πρεπει να απαντησετε ενα ερωτηματολογιοΟι ερωτοαπαντησεις ειναι οι εξηςQ1. How many ways are there to obtain a full Microsoft® Windows® Desktop license?Απαντηση: 2Q2: Volume License Agreements cover Windows Desktop operating system upgrades only.Απαντηση: TrueQ3: OEM operating system licenses are non-transferable.Απαντηση: TrueQ4: The most cost-effective way to acquire an initial, full underlying Windows Desktop license is preinstalled.Απαντηση: True Επειτα αναμονη και θα σας εθει στην πορτα του σπιτιου σας!Αντε να δουμε...ΥΓ Πανω στην ωρα ηρθε αυτο , γιατι το παλιο usb drive μου εκανε νερα τωρα τελευταια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Μάρτιος 1, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 Thank you for requesting the Mystery Solved USB drive loaded with valuable information. Please allow 6-8 weeks for delivery. Για να δούμε.....να σαι καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
indy1442169086 Μάρτιος 1, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 Στην κολαση θα παμε ομαδικως.... :074: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάρτιος 1, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 To εκανα!Αντε να δουμε!Να μας κανει και κανενα δωρο η microsoft.Τα vista τα κοβω να τα παιρνω αυθεντικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης_84 Μάρτιος 1, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 Στο company name που έχει κόκκινο αστεράκι (άρα υποχρεωτικό) τι βάλατε ρε παιδιά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
regent1442169115 Μάρτιος 1, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 Στο company name που έχει κόκκινο αστεράκι (άρα υποχρεωτικό) τι βάλατε ρε παιδιά;Εγώ ως συνήθως έβαλα "None".@Braveheart1980: Αν σκάσει τελικά το USB Drive σπίτι σε κερνάω καφέ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Μάρτιος 1, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 Στο company name που έχει κόκκινο αστεράκι (άρα υποχρεωτικό) τι βάλατε ρε παιδιά; Εγω ως συνηθως εβαλα παυλα ( - ) Εγώ ως συνήθως έβαλα "None".@Braveheart1980: Αν σκάσει τελικά το USB Drive σπίτι σε κερνάω καφέ! Δε με κερνας κανα διπλοπιττο σουβλακι να το φχαριστηθω βρε? :016: :016: ΛΟΛ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Μάρτιος 1, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 Αλήθεια γιατί δεν αναφέρουν τι χωρητικότητα έχει? Μην είναι κανένα με 16mb και απογοητευτούμε. Όχι ότι με χαλάνε πέρα από το κινητό να έχω αλλα 16mb μαζί αλλα λέμε τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cv01302 Μάρτιος 1, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 Πριν κάνεις κλικ όμως στο link, από κάτω (τέρμα κάτω) έχει ένα αστερίσκο (ο οποίος δεν ξέρω σε ποιο σημείο παραπέμπει), αλλά λέει κατηγορηματικά:*This offer is available in the U.S. only while supplies last. Limit one per customer. Please allow 6-8 weeks for delivery. Link to comment Share on other sites More sharing options...
indy1442169086 Μάρτιος 1, 2006 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 Πριν κάνεις κλικ όμως στο link, από κάτω (τέρμα κάτω) έχει ένα αστερίσκο (ο οποίος δεν ξέρω σε ποιο σημείο παραπέμπει), αλλά λέει κατηγορηματικά:*This offer is available in the U.S. only while supplies last. Limit one per customer. Please allow 6-8 weeks for delivery.Ετσι κι αλλιως, και εμεις αποικια των ΗΠΑ ειμαστε... οποτε οποιος το εκανε, θα το παρει :035: Link to comment Share on other sites More sharing options...
medthom Μάρτιος 1, 2006 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 επισης έχει και και αστερισκο στο State...λετε να βάλω Ηπειρος!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
d|smal Μάρτιος 1, 2006 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 χλωμο το κοβω παντως να κατσει να μοιρασει ενα σωρο!! εβαλα και βλεπουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Μάρτιος 1, 2006 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 Και εγώ έβαλα.Πάντως όταν βάζεις χώρα, σου ξαναφορτώνει την σελίδα, οπότε υποθέτω θα πρέπει να είναι παγκοσμίως, αλλιώς θα έπρεπε να βγάζει μήνυμα ότι η χώρα που βάλατε δεν υποστηρίζεται από την εν λόγω υπηρεσία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medthom Μάρτιος 1, 2006 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 και γω μολις εβαλα...λες να χτυπήσουμε κανα στικάκι?Ιδωμεν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prokopas1442169067 Μάρτιος 1, 2006 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 Ευχαριστώ Braveheart1980.Αν τελικά έρθει το stick, έχεις βγάλει τα σουβλάκια για κανα μήνα τουλάχιστον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Μάρτιος 1, 2006 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 Ενταξει το συμπληρωσα κι εγω... Αντε να δουμε . Link to comment Share on other sites More sharing options...
emnezia Μάρτιος 1, 2006 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 Έτσι έτσι. Να σας φακελώσει η m$ να στείλει σπίτια σας για έλεγχο πειρατίας :106: :065: Link to comment Share on other sites More sharing options...
arfi-gorgona-O Μάρτιος 1, 2006 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 Ρε παιδιά τι βάζουμε εκεί που λέει Company/Organization Name * ότι γουστάρω μάλλον e? PS:by the way για καλο και για κακό έβαλα μια από τις 3 διευθύνεις που έχουμε σπίτι,και που δεν είναι εκεί το Pc μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης_84 Μάρτιος 1, 2006 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 Παιδιά πλάκα θα έχει να έρθει το φλασάκι και να είναι κανένα 32άρι γεμάτο με βλακείες της MS και με write protection που δε βγαίνει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostza Μάρτιος 1, 2006 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 Έτσι έτσι. Να σας φακελώσει η m$ να στείλει σπίτια σας για έλεγχο πειρατίας :106: :065:χε,χε! Εγώ το έκανα μέσο proxy και encrypted τα data που έστελνα...:033: Καλά, όχι πως δεν θα με βρούν αλλα έτσι για νάχουμε να λέμε!!!:001: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.