Jump to content

Τζαμπα USB drive απο Microsoft!

Recommended Posts

H M$ μοιραζει δωρεαν usb drives με «valuable information» δωρεαν!

Πηγαιντε εδώ καντε κλικ στο valuable information που δειχνει και το usb drive και επειτα πρεπει να απαντησετε ενα ερωτηματολογιο

Οι ερωτοαπαντησεις ειναι οι εξης

Q1. How many ways are there to obtain a full Microsoft® Windows® Desktop license?

Απαντηση: 2

Q2: Volume License Agreements cover Windows Desktop operating system upgrades only.

Απαντηση: True

Q3: OEM operating system licenses are non-transferable.

Q4: The most cost-effective way to acquire an initial, full underlying Windows Desktop license is preinstalled.

Επειτα αναμονη και θα σας εθει στην πορτα του σπιτιου σας!

Αντε να δουμε...

ΥΓ Πανω στην ωρα ηρθε αυτο , γιατι το παλιο usb drive μου εκανε νερα τωρα τελευταια...

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply
Στο company name που έχει κόκκινο αστεράκι (άρα υποχρεωτικό) τι βάλατε ρε παιδιά;

Εγω ως συνηθως εβαλα παυλα ( - )

Εγώ ως συνήθως έβαλα "None".

@Braveheart1980: Αν σκάσει τελικά το USB Drive σπίτι σε κερνάω καφέ!

Δε με κερνας κανα διπλοπιττο σουβλακι να το φχαριστηθω βρε?:D :016: :016: ΛΟΛ!

Αλήθεια γιατί δεν αναφέρουν τι χωρητικότητα έχει? Μην είναι κανένα με 16mb και απογοητευτούμε. Όχι ότι με χαλάνε πέρα από το κινητό να έχω αλλα 16mb μαζί αλλα λέμε τώρα.

Πριν κάνεις κλικ όμως στο link, από κάτω (τέρμα κάτω) έχει ένα αστερίσκο (ο οποίος δεν ξέρω σε ποιο σημείο παραπέμπει), αλλά λέει κατηγορηματικά:

*This offer is available in the U.S. only while supplies last. Limit one per customer. Please allow 6-8 weeks for delivery.

Πριν κάνεις κλικ όμως στο link, από κάτω (τέρμα κάτω) έχει ένα αστερίσκο (ο οποίος δεν ξέρω σε ποιο σημείο παραπέμπει), αλλά λέει κατηγορηματικά:

*This offer is available in the U.S. only while supplies last. Limit one per customer. Please allow 6-8 weeks for delivery.

Ετσι κι αλλιως, και εμεις αποικια των ΗΠΑ ειμαστε... οποτε οποιος το εκανε, θα το παρει :035:

Και εγώ έβαλα.Πάντως όταν βάζεις χώρα, σου ξαναφορτώνει την σελίδα, οπότε υποθέτω θα πρέπει να είναι παγκοσμίως, αλλιώς θα έπρεπε να βγάζει μήνυμα ότι η χώρα που βάλατε δεν υποστηρίζεται από την εν λόγω υπηρεσία.

Ρε παιδιά τι βάζουμε εκεί που λέει Company/Organization Name * ότι γουστάρω μάλλον e?

PS:by the way για καλο και για κακό έβαλα μια από τις 3 διευθύνεις που έχουμε σπίτι,και που δεν είναι εκεί το Pc μου :p

Έτσι έτσι. Να σας φακελώσει η m$ να στείλει σπίτια σας για έλεγχο πειρατίας :106: :065:

χε,χε! Εγώ το έκανα μέσο proxy και encrypted τα data που έστελνα...:033:

Καλά, όχι πως δεν θα με βρούν αλλα έτσι για νάχουμε να λέμε!!!:001:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.