Chaleas Οκτώβριος 21, 2006 #81 Οκτώβριος 21, 2006 Όσο για την οθονούλα κυκλοφορούν mods για ωραία "πράματα" :024:Δηλαδή?Σαν τι?Και όντως δεν έχω κανένα πρόβλημα προς το παρών. :109:
Necro Οκτώβριος 21, 2006 #83 Οκτώβριος 21, 2006 παιδιά υπάρχει κανένας που να χρησιμοποιεί razer? σκέφτομαι σοβαρά να πάρω ένα από τα καλά τους, γιατί το G5 παραείναι χοντροκομμένο και δε με βολεύει αλλά αυτά είναι πολύ χαμηλά... λέτε να κάνουν για κανονικά, προς λίγο μεγάλα χέρια?
Capone1442169151 Οκτώβριος 21, 2006 #84 Οκτώβριος 21, 2006 Mouse: MS wireless opticalKB: MS Natural Ergonomic 4000
diperr Οκτώβριος 21, 2006 #85 Οκτώβριος 21, 2006 Δηλαδή?Σαν τι?Και όντως δεν έχω κανένα πρόβλημα προς το παρών. :109:Π.χ. θερμοκρασίες από CPU, GPU :026:
psakseme Οκτώβριος 21, 2006 #86 Οκτώβριος 21, 2006 Mouse χρησιμοποιώ το logitech G5, Keyboard το Microsoft Digital media pro και τα 2 cordless, γιατί βαρέθηκα να φορτίζω και να αγοράζω μπαταρίες.Επίσης έχει δοκιμασει κανεις να δουλέψει 2 διαφορετικά pc με ασύρματα πληκτρολόγια ποντικιά να δεί τι μπάχαλο γίνετε!!! Το ενα μπαινει στη συχνότητα του άλλου και άλλα όμορφα!Έπειτα μετα απο καιρό διαπίστωσα οτι το ασύρματο μονο αμα βλέπω κανα dvd εξυπηρετει και για αυτό εχω ένα ασυρματο ως εφεδρεία αλλιώς... καλούμπα και πάλι καλουμπα και εκτός αυτού μπρος στα τόοοοσα καλωδια που υπαρχουν ας υπάρχουν και 2 ακομη!
dimisd1442169115 Οκτώβριος 21, 2006 #87 Οκτώβριος 21, 2006 Microsoft wireless optical 2.0. Δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα κια για τα λεφτά του 32 ευρά είναι σούπερ!
KostasThLB Οκτώβριος 26, 2006 #88 Οκτώβριος 26, 2006 Originally Posted by KMPcTec Και τα άσχημα 1. Ένα και να... καίει Τα F-Keys default είναι OFF. Αν κοιτάξετε στην φωτογραφία τα F-Keys έχουν διπλή χρήση. Ε, η αρχική επιλογή είναι να είναι στο OFF, και μόνο αν πατήσεις το FLock key (πάνω δεξιά) να λειτουργούν. Το χειρότερο είναι πως δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ επιλογή να ξεκινά με το F-Lock ΟΝ, οπότε κάθε φορά που σβήνεις ή επανεκκινείς το PC η επιλογή σου χάνεται. :011: Πόσες φορές έχω μπει στο BIOS και πατάω F10 και αντί να κάνει Save&Exit δεν κάνει τίποτα μέχρι να συνειδητοποιήσω ότι το F-Lock είναι σβηστό δεν περιγράφεται. Ή να πατάς F11 για boot option, ή F8 για Safe Mode, και το PC να συνεχίζει σε normal. Αυτή η επιλογή των κατασκευαστών για μένα είναι τόσο ενοχλητική και χρονοβόρα που σχεδόν συνιστά... bug. Σε καταλαβαίνω απόλυτα αγαπητέ καθώς έχω το Microsoft Office Keyboard και Microsoft Wireless Mouse Optical. Δεν ξέρω πόσο θα ανεχτώ αυτό τον συνδυασμό. Είναι φονικός. :024: Από τη μια έχω το F-LOCK να με βασανίζει κυριολεκτικά. Μέχρι που απέχτησα και τικ. Κάθε φορά που ανοίγω το PC πατάω και το F-LOCK χωρίς να το χρειάζομαι. Αν δεν δω το LED του να ανάβει δεν ησυχάζω ... :066: Τελικά έχω κάνει μία πατέντα για το παραπάνω πρόβλημά. Αν θες μπορείς να την δοκιμάσεις και εσύ. 1. Κατέβασε και εγκατέστησε το free πρόγραμμα AutoHotkey http://www.autohotkey.com/ και πέστου ΝΑΙ, να κάνει associate τα ΑΗΚ αρχεία με τον εαυτό του όταν θα σε ρωτήσει κατά την εγκατάσταση. 2. Στη συνέχεια φτιάξε 12 scripts που θα τα ονομάσεις πχ SendF1.AHK, SendF2.AHK κτλ μέχρι το F12 που θα περιέχουν τις δύο απλές γραμμές #NoTrayIcon Send {F1} ; εδώ αλλάζεις το {F1} με {F2}, {F3} κοκ για κάθε Fkey 3. Από το Control Panel > Keyboard ρύθμισε το κάθε Fkey να φορτώνει το αντίστοιχο script και τα Fkeys στα Windows θα δουλεύουν είτε το FLock είναι πατημένο ή όχι Το σύστημα δουλεύει σε όλα τα προγράμματα-παιχνίδια που έχω δοκιμάσει ως τώρα. Για να μην φτιάχνεις τα scripts μόνος σου επισυνάπτω τα δικά μου για να μην παιδεύεσαι. Αν θέλεις μάλιστα με δεξί κλικ επάνω τους και επιλέγοντας "compile" (αφού έχεις εγκαταστήσει φυσικά το πρόγραμμα AutoHotKey) στα μετατρέπει σε .exe οπότε τρέχουν μετά σε οποιοδήποτε PC ανεξαρτήτως αν έχεις εγκατεστημένο σε αυτό το πρόγραμμα AutoHotKey. FKeys Scripts.rar
Zenor Οκτώβριος 29, 2006 #89 Οκτώβριος 29, 2006 Πληκτρολόγιο:Microsoft RT2300 WiredMouse:Logitech MX510
rayne Νοέμβριος 5, 2006 #90 Νοέμβριος 5, 2006 logitech mx-518 :055: και απο εμένα + Microsoft Multimedia Keyboard ( απο το 2002 )
Enter Νοέμβριος 12, 2006 #91 Νοέμβριος 12, 2006 mouse: Logitech MX1000 ολα τα λεφτα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.570170keyboard:Labtec
Duder Δεκέμβριος 23, 2006 #92 Δεκέμβριος 23, 2006 Σκέφτομαι να πάρω το Logitech® Cordless Desktop® MX™ 5000 Laser και θέλω να ρωτήσω τους κατόχους του συγκεκριμένου σετ αν έχουν αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Έψαξα στο net και βρήκα καλά reviews εκτός από ένα που έλεγε πως οι μπαταρίες του ποντικιού άρχισαν να αδειάζουν μετά από λίγες ώρες χρήσης (μετά από πλήρη φόρτιση), ενώ του πληκτρολογίου θέλουν αλλαγή κάθε 2 εβδομάδες (κυρίως λόγω της LCD οθόνης)!Α) Μπορεί κανείς να τα επιβεβαιώσει αυτά;Β) Η LCD οθόνη μπορεί να απενεργοποιηθεί;Υ.Γ.:Είχα δοκιμάσει το Logitech Cordless Desktop MX for Bluetooth ενός φίλου (παλαιότερο μοντέλο) και η κατανάλωση που είχε το ποντίκι σε καινούργιες μπαταρίες (VARTA 2500mA 1.2V NI-MH) ήταν το κάτι άλλο - ούτε μία μέρα δεν έβγαζε και αυτό χωρίς gaming (μόνο σερφάρισμα!)! Έχω λοιπόν κακή εμπειρία γι' αυτό και η γνώμη σας είναι πολύτιμη!!!
KTM Δεκέμβριος 23, 2006 #93 Δεκέμβριος 23, 2006 Keyboard: Microsoft MultiMedia Keyboard 1.0AMouse: Wireless IntelliMouse Explorer 2.0
Duder Δεκέμβριος 25, 2006 #94 Δεκέμβριος 25, 2006 Σκέφτομαι να πάρω το Logitech® Cordless Desktop® MX™ 5000 Laser και θέλω να ρωτήσω τους κατόχους του συγκεκριμένου σετ αν έχουν αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Έψαξα στο net και βρήκα καλά reviews εκτός από ένα που έλεγε πως οι μπαταρίες του ποντικιού άρχισαν να αδειάζουν μετά από λίγες ώρες χρήσης (μετά από πλήρη φόρτιση), ενώ του πληκτρολογίου θέλουν αλλαγή κάθε 2 εβδομάδες (κυρίως λόγω της LCD οθόνης)!Α) Μπορεί κανείς να τα επιβεβαιώσει αυτά; Β) Η LCD οθόνη μπορεί να απενεργοποιηθεί; Υ.Γ.: Είχα δοκιμάσει το Logitech Cordless Desktop MX for Bluetooth ενός φίλου (παλαιότερο μοντέλο) και η κατανάλωση που είχε το ποντίκι σε καινούργιες μπαταρίες (VARTA 2500mA 1.2V NI-MH) ήταν το κάτι άλλο - ούτε μία μέρα δεν έβγαζε και αυτό χωρίς gaming (μόνο σερφάρισμα!)! Έχω λοιπόν κακή εμπειρία γι' αυτό και η γνώμη σας είναι πολύτιμη!!! Κανείς;;;:022: Υ.Γ.: Χρόνια πολλά!
kerneld Δεκέμβριος 25, 2006 #95 Δεκέμβριος 25, 2006 Από τα λίγα που ξέρω το συγκεκριμένο είχε/έχει κανα-δυό θεματάκια τα οποία μάλλον έχουν λυθεί με τους τελευταίους drivers της Logitech (setpoint 3.1 αν δεν κάνω λάθος). Πάντως με την οθονούλα και τα περισσότερα λαμπιόνια μην περιμένεις να έχεις την αυτονομία ενός απλούστερου ασύρματου συνδυασμού.Για δες όμως και στα forums τους στην ιστοσελίδα τους τι παράπονα ανεβάζουν και άλλοι χρήστες του ενλόγω cordless desktop.
tsif Δεκέμβριος 25, 2006 #96 Δεκέμβριος 25, 2006 keyboard:MS multimedia 1.0Amouse : MS opticalκαι τα 2 απο το 2002 κανένα πρόβλημα μόνο που αρχίζουν να ξεβάφουν!!!
SoulRiver Δεκέμβριος 25, 2006 #97 Δεκέμβριος 25, 2006 KB: Microsoft Wireless Multimedia Keyboard 1.0A Mouse : Microsoft Wireless Optical 2.0A Το συγκεκριμενο keyboard εχει το F key στο ON ως default.Αυτο που εχει το F key στο Off ειναι το παλιοτερο 1.1
bon_gr Δεκέμβριος 28, 2006 #98 Δεκέμβριος 28, 2006 Keyboard: Logitech G15 Gaming Mouse: RAZER COPPERHEAD 2000 DPI
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.