Jump to content

Opteron 146 ή 3.7 San Diego ??

leros2004

Recommended Posts

Έχοντας αποτύχει να βρώ αξιόλογη μητρική για τον athlon xp της ξαδέρφης μου,αποφάσια να της παραχωρίσω το δικό μου m/b cpu και να πάω για καινούργια φουρνια.

Τα πράγματα έχουν ώς εξής:

Opteron 144 πουθενά οπότε επόμενος υποψήφιος

Opteron 146 ή 3700+ San Diego ~ 230€

Ποια είναι καλύτερη επιλογή ?

Επίσης ζητείται αντάξια m/b που θα τον στεγάσει (100-130€)

Όχι Dfi καθώς τα 2 pci που προσφέρει δεν φτάνουν (Audigy,Tv Tuner,Modem)...

Ζητάω πολλά :102:

Ανάμεσα στα 2 cpus που θέτεις ως δίλημμα, καλύτερα ο 3700 νομίζω...11 multi και πολύ καλά δείγματα ocing... Συν η πολύ σωστή παρατήρηση του shumifer. Για μια ελάχιστη διαφορά στο ανέβασμα δεν πολυαξίζει να μπλέκεις πιστωτικές και μεταφορικά κλπ κλπ κλπ.

Από mobo αν θες κάτι απλό asus a8n-e με 3 pci. Από 2 δείγματα που έχω είναι πολύ ευχαριστημένα τα παιδιά. Γενικότερα κάτι σε nf4 ultra νομίζω θα σε αφήσει πολύ ικανοποιημένο...Πρόσεχε μόνο στο ψάξιμο, με τις MSI κυρίως μην μπερδευτείς: στις εικόνες φαίνονται να έχουν μια τρίτη pci στην άκρη,χρωματιστή. ΔΕΝ είναι pci. Απλά έτσι το λέω να μην μπερδευτείς...

3700 φίλε. Δεν αξίζει την αναμονή και καρδιοχτύπι να αγοράζεις απέξω τελικά. Από εδώ και άν κάτι συμβεί μπορείς να έχεις στη στιγμή νέο επεξεργαστή

Πιστεύω οτι υπάρχουν και στην ελλάδα και οι 2 οποτε δεν τιθεται θέμα εξωτερικού..

Τελευταία αγορά είναι μια οθόνη belinea 20αρα χωρίς καν να την έχω δεί απο κοντα :031: και την αγόρασα απο γαλλία

Δόξα το Θεο η οθόνη σκίζει...

^^^^^^^^^^

+με ένα search για stepping και έκλεισες (+11x multi :) ). Κοίτα κάποιο msi Neo4 για non sli ή κάποιο A8N-x Asus για sli.....και το RDX200 dfi 3εις pci έχει ;)

stepping απο google :110: ????

RDX200 dfi ακριβό μου ακούγεται

Εχω καταλήξει στο σύστημα που θα συνθέσω κατα 99%

1) 3700+ San Diego

2)Dfi http://multishop.xwww.gr:81/pgProductView.aspx?ID=40

ή

http://multishop.xwww.gr:81/pgProductView.aspx?ID=8

Ποιά είναι η διαφορά????

3)ΤAGAN TG530-U15 EASY CONNECT 530W BLACK ή HIPER HPU-4K580 BLACK

4)PROLINK GF6800GS 256DD PCIEX VO DV (Θα με καλύψει με την οθόνη που έχω Belinea 20.1 wide,αναλύσεις που δουλέυω 1680x1050 και 1 σκάλα κάτω για δύσκολα παιχνίδια)

Τα υπάρχοντα κομμάτια είναι 2x512 gskil ( F1-3200PHU2-1GBZX),160άρης δίσκος .....

Η Dfi infinity δεν ειναι τοσο φορτωμενη οσο η lanparty. Δινει μεχρι 3.2V στις μνημες. Αλλα βεβαια εχει 3 pci.

Για τις αναλυσεις που θες η GS δεν φτανει με τιποτα ισως να μην κανει ακομα και μια 7800GT. Παιχνιδια οπως Fear, NFS MW δεν παιζουν σιγουρα σε αυτην την αναλυση.

Η Dfi infinity δεν ειναι τοσο φορτωμενη οσο η lanparty. Δινει μεχρι 3.2V στις μνημες. Αλλα βεβαια εχει 3 pci.

Για τις αναλυσεις που θες η GS δεν φτανει με τιποτα ισως να μην κανει ακομα και μια 7800GT. Παιχνιδια οπως Fear, NFS MW δεν παιζουν σιγουρα σε αυτην την αναλυση.

για FEAR και γω δύσκολο το βλέπω. πάντως NFS και τα περισσότερα άλλα δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα αφού σε τέτοια ανάλυση δε τίθεται θέμα ΑΑ. Αν θέλει κάτι φθηνό τότε 6800GS XXX{σαν ULTRA} στα 215. Για κάτι ποιο καλό 7800GT η X1800XL

νανέωση στην Λίστα:

Όλα όπως έχουν αυτό που αλλάζει η κάρτα (Μάλλον)

Cp 7900gt 266€

ή

Prolink 6800gs 166€

Χωρίς ΦΠΑ όλα...

100€ είναι η διαφορά το σκέφτομαι πιο πολυ γιατι δεν βρίσκω test για την 7900

Μαλλον θες να πεις κατι σε 7800GT και οχι 7900gt γιατι πολυ απλα δεν εχει κυκλοφορησει ακομα,παντως σε αυτην την επιλογη ναι η καρτα συμφερει και σε επιδοσεις δεν εχει καμια σχεση με την ''μικρη'' μπροστα της 6800gs...!

• 2 weeks later...

Λοιπόν κατέφθασαν τα 2 πρώτα κομμάτια του πάζλ.....

Η Φωτό και το Armor (Δεν βάζω φωτογραφία του)

Το πρόβλημα μου είναι με το psu, hiper kai tagan 580 με τον 12αρη τέλος απο eshop....

Τέλος του μήνα και η καρτα γραφικών :014: ατυχος και εκεί δεν πρόλαβα στο τσακ την τελευταία..

post-1003-1442174336,8635_thumb.jpg

Μου έκανες την καρδια περιβόλη!!!

Και το stepping ada3700 dka5cf

ccbwe 0544tpmw

1377816L50197

Ρε παιδια το multishop δεν χει τηλέφωνο??

Θέλω να πάρω αυριο μια dfi απο κει.

Θέλω να ρωτήσω για διαθεσιμότητα και αν ισχυει η τιμη απο skroutz

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.