Jump to content



Σύνδεση PC-TV


nikosjc

Recommended Posts

Προσπαθώ να συνδέσω τον υπολογιστή με την τηλεόραση αλλά τα δείχνει ασπρόμαυρα. Η κάρτα γραφικών μου είναι η FX5900. Και με την παλιά κάρτα(Ti4200) είχα το ίδιο πρόβλημα. Τα συνδέω με καλώδιο scart. Έχω δοκιμάσει με μια τv panasonic (μεγάλη) και με μια μικρή 14'' μάρκας Conti. Έχω δοκιμάσει διάφορα σήματα (Pal,Pal-B-G-I κλπ) αλλά τίποτα. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει; Ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

δοκιμασε με S-video συνδεση........τα σκαρτ και μενα με παιδευανε σε καποιες προσπαθειες που εκανα με παιχνιδομηχανες και την καρτα γραφικων στο πισι.η 5900 νομιζω εχει υποδοχη S-video.:...:

καλως ηρθες και καλη συνεχεια:flower:

Link to comment
Share on other sites

Το καλώδιο που τα συνδέω έχει στην μια άκρη s-video (για το tv-ουt στο PC-δεν έχει άλλο τρόπο σύνδεσης) και στην άλλη άκρη scart. Επίσης έχω δοκιμάσει με s-video και RCA στην μεγάλη τηλεόραση που έχει τέτοια είσοδο αλλά πάλι τίποτα. Μόνο με την παλιά κάρτα παλιότερα, κάποιες στιγμές πήγαινε να γίνει έγχρωμο αλλά μετά από λίγο χάλαγε πάλι. Πάντως σας ευχαριστώ πολύ.

Link to comment
Share on other sites

Να πω, από δικιά μου εμπειρία, αν το έχεις σε NTSC ή οποιοδήποτε άλλο πρότυπο εκτός του PAL-B θα σου τα δείχνει από ασπρόμαυρα εως και χάλια με γραμμές χιόνια κ.α.

Κατέβασε τα πιο καινούρια detonator της nVidia και ξαναδοκίμασε έχοντας πάντα συνδεδεμένο το καλώδιο στην τηλεόραση με την τηλεόραση στο AV για να βλέπεις, ταυτόχρονα με τις αλλαγές και τις ρυθμίσεις που θα κάνεις στο nView.

Αν ενεργοποιείς την έξοδο και μετά συνδέεις το scart τότε δεν πιάνει!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.