sonichaos_8088 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2006 Κατα την εκκινηση των xp μου πεταει το παρακατω μηνυμα Δεν εχω ιδεα απο που ξεφυτρωσε και δεν μπορς να καταλαβω τι εννοει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dll Φεβρουάριος 28, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2006 wrong... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dll Μάρτιος 1, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 οταν πατας ok συνεχιζει κανονικα ?μηπως εγκατεστησες καποιο προγραμμα τελευταια?αν ναι κανε unistall και δες ...http://www.techspot.com/vb/all/windows/t-9100-Windows-XP-Pro-Bootup-Runtime-error-53.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteroidz1442169105 Μάρτιος 1, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 Δες στο start->programs->startup ή HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunΙσως απεγκατέστησες κάποιο πρόγραμμα και δεν σβήστηκαν τα entries οποτε το καλεί σε κάθε boot του λειτουργικού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dll Μάρτιος 3, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2006 Δες στο start->programs->startup ή HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunΙσως απεγκατέστησες κάποιο πρόγραμμα και δεν σβήστηκαν τα entries οποτε το καλεί σε κάθε boot του λειτουργικού.απο εκει μπορω να σταματησω καποια προγραμματα που τρεχουν κρυφα?δεν φαινεται να τρεχουν με msconfig...εννοω δεν τα εχω ορισει να ξεκινανε με το ανοιγμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaSonic1442169069 Απρίλιος 7, 2006 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2006 το msconfig απο εκει τα διαβαζει και αυτο... τρεχα κανα antispyware/antivirus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.