Jump to content

Cleaning CD/DVD

kickeras

Recommended Posts

Λοιπόν δέχομαι συγχαρητήρια για το απίστευτο που έκανα παρακάτω....είχα βγάλει τη cpu γιατί (έλεος) είχε μπει μέσα ένα πολύ μικρό νηματάκι - κομματάκι πλαστικό και δεν bootare το pc :017: :017:. Ξαναβάζω πάστα (arctic ceramique) και αφήνω τις μπατονέτες στην άκρη. Μετά πάω να μαζέψω τις μπατονέτες και η μία ακουμπάει σε ένα cd που είχα γυρισμένο ανάποδα. Ok λέω σιγά το θέμα, πάω να βγάλω την μπατονέτα και μένει ένα κομματάκι βαμβάκι πάνω στο cd. E σιγά λέω πάλι θα το βγάλω....εμ που δεν έβγαινε γιατί είχε κολλήσει....αρχίζω να ψιλοαγχώνομαι καθώς είχα περάσει το πόσα με το pc εκείνο το βράδυ (είχε ξημερώσει) και λέω εντάξει μωρέ θα το καθαρίσω....παίρνω το ασετόν(:D:D:D) και ένα πανάκι και τέλος πάντων έκανα το cd καλοκαιρινό (το μισό είναι κάτασπρο). Δοκίμασα και οινόπνευμα (xoxo) αλλά που να ξεκολλήσει η ceramique.

Έλα μωρέ ένα cd είναι λέω κανά περιτό θα είναι για να το έχω ξεχάσει έξω....το γυρνάω και βλέπω πως είναι το football manager 2006 :104: :104: :mad: :mad:.

Δεν υπάρχει τρόπος να το καθαρίσω ε? Κλάφτα τα 45 ευρώ?

¨Εχω διαβάζει σε κάποια sites για tooth-paste (ναι είναι οδοντόπαστα). Το αλοίφεις το αφήνεις λίγο και μετά ξεπλένεις με νερό.

Σε κάποια cd to το έχω δοκιμάσει και έχουν δουλέψει τόσο ώστε να κάνω αντίγραφο. Μιλάμε για την κλασσική άσπρη και όχι για gel κλπ

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.