juno121442169142 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 Καθώς είμαι νέο μέλος να στείλω τους χαιρετισμούς μου σε όλα τα μέλη νέα και παλιά.Λοιπόν,έχω ένα laptop hp zd8122ea με ati mobilty radeon x600 128mb,os win.xp home και είχα περάσει το catalyst από cd γνωστού περιοδικού χωρίς κανένα πρόβλημα.Κάποια μέρα μου ήρθε η φαεινή ιδέα να περάσω τα Win xp pro (σπασμένα) έτσι για να δώ τι διαφορές παίζουν με τα home.Όταν ξαναπέρασα τα home και προσπάθησα να επανεγκαταστήσω το catalyst 5.11 εμφανίστηκε το μήνυμα "INF error video driver not found" και στη συνέχεια με συμβούλευε να εγκαταστήσω πρώτα έναν "standard vga driver" o οποίος αν δεν κάνω λάθος είναι αυτός που παρέχεται με το cd εγκατάστασης.Το ίδιο περίπου έγινε και όταν το κατέβασα από το site της ati.Αν έχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο πρόβλημα παρακαλώ να στείλει καμιά ιδέα για το τι πρέπει να κάνω γιατί έχω ακούσει οτι υπάρχει κάποια σχετική βελτίωση.Ευχαριστώ για το χρόνο σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tefra1442169066 Φεβρουάριος 28, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2006 οι κανονικοι catalyst δεν εχουν υποστηριξη για mobile chips πρεπει να κατεβασεις τους catalyst mobility απο εδω http://www.ati.com/online/mobilecatalyst/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 28, 2006 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2006 Βαλε καλυτερα κανεναν modified driver οπως Omega ας πουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juno121442169142 Φεβρουάριος 28, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2006 Κατέβασα το εργαλειάκι που ελέγχει αν μπορεί να δεχθεί το pc το catalyst και με ενημέρωσε οτι δεν μπορεί να εγκατασταθεί και πρέπει να επικοινωνήσω με την hp για ενημέρωση οδηγών.Όμως οι οδηγοί που παρέχει η hp είναι αυτοί που έχω στο cd εγκατάστασης.Μήπως πρέπει να κάνω format;:089: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.