Jump to content

DVD RW-no dvd burning !!!

NGF

Recommended Posts

Οσοι εχετε καποια λυση ή καποια προταση ή τελος παντον θελετε να πειτε κατι σχετικα με το προβλημα που αναφερω στο thread http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=20574

και ειναι οτι εχω dvd rw και δεν μπορω να γραψω dvd γραψτε το εδω

ΑΙΤΙΑ thread :

1)Βλεπω οτι το προβλημα εχει δεχτει πολλες απαντησεις οποτε κρινω απαραιτητο να βγαλω ξεχωριστο thread και οχι να <<παιζω>> σε χωρο αλλου(το παραπανω thread ειναι του s6_sot) με τιτλο καμια σχεση με το προβλημα μου.

2)Απο απλο σεβασμο στον s6_sot που η προθεση μου ηταν μια απλη ερωτηση αλλα τελικα αλλαξα τελειως το thread του με το προβλημα μου και απλος για να μπαινουν τα πραγματα σε μια σειρα!

Συνεχεια απο http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=20574&page=2

Απο δω και περα γραψτε εδω για το θεμα...

τι ειναι αυτο απο zebra?

εγω εκανα flash to eeprom αλλα με eeprom utility απο codeguys. Αυτο φταιει?

O zebra ειναι καποιος που ειχε κυκλοφορησει ενα utility για αυτη τη δουλεια, τιποτα αλλο. Οχι, αν εχεις κανει σωστα τη διαδικασια και το βλεπει κανονικα το συστημα ως 811s οπως σου ειπα, δεν εχεις προβλημα. Αν ο οδηγος συτνεχιζει να διαβαζει/γραφει CDs αλλα δε γραφει DVDs τοτε πιθανοτατα εχει προβλημα. Δοκιμασε με αλλο προγραμμα εγγραφης, δοκιμασε με τα aspi 4.60, δοκιμασε με διαφορα μεσα - οχι μονο ενα.

Τελος δοκιμασε σε αλλο συστημα. Αν και τοτε δεν τα καταφερεις, και δεν εχεις εγγυηση, ανοιξε το και καθαρισε λιγο την κεφαλη και επι αρνητικου αποτελεσματος βγες στην αγορα για καινουριο οδηγο.

Οχι ενταξει μια χαρα εγινε. Το αναγνωριζει μια χαρα. Και στο bios. Και γενικα τωρα δειχνει μεγαλυτερη ταχυτητα αναγνωσης, εγγραφης. Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω γιατι ετυχε σε μεσα. Γιατι απο οτι βλεπω πρεπει να ειναι μηχανικο το προβλημα. Αλλα να γραφει cd και οχι dvd και δεν εχω γραψει ποτε dvd. Ωραια θα δοκιμασω οτι προτεινες. Θα βαλω και nero τωρα. Αντε να δουμε.

Ευχαριστω για τη γενικη βοηθεια (μεσα απο το forum βρηκα για το cd/dvd drive overcloking και εκανα καποιες βελτιωσεις)

Θα ειμαι συντομα πισω..για αποτελεσματα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.