Jump to content

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΤΗ!

mathimatikos1966

Recommended Posts

παιδιά καλησπερα! εχω ενα προβλημα με εκτυπωτη cannon (MP360)

η εκτύπωση εγγραφου παρουσιαζει οριζοντιες ασπρες γραμμες (με χρωμα φυσικα μαυρο) το ιδιο κειμενο τυπωμενο σε μπλε ειναι κανονικο

εκανα καθαρισμο κεφαλης οπως ελεγε το βιβλιαρακι του κατασκευαστη , εκανα τελικα τα παντα!

αλλαξα επίσης το μαυρο μελανι 2 φορες αλλα παλι τα ιδια!!!

μηπως υπαρχει προβλημα κεφαλης?

επειδη δεν γνωριζω ειναι δυνατον αν ειναι προβλημα κεφαλης να εχω το παραπανω οταν εχω εκτυπωση κειμενου σε μαυρο χρωμα και οχι σε μπλε ή αλλο?

σημειωτεον οτι τα μελανια δεν ειναι τα αυθεντικα της cannon (bsi -24) αλλα

compatible

μηπως τελικα εκανα χαζομαρα?

καθε βοηθεια ευπροσδεκτη

επισης αν οντως ειναι κεφαλη ξερει καποιος που πρεπει να απευθυνθω και ποσο θα στοιχισει περιπου το ......κουστουμακι ???

ευχαριστω θερμα !!!

Πρόβλημα στις κεφαλές...Αν δεν έφτιαξε με τον καθαρισμό του εκτυπωτή και πρίν το πάς στην αντιπροσωπεία δοκίμασε με λίγο χαρτι κουζίνας και οινόπνευμα να περάσεις το χαρτί κάτω απο τις κεφαλές (αντίθετα όπως βγαίνει το χαρτί ) και να προσπαθήσεις να τις καθαρίσεις χειροκίνητα. με λίγη προσπάθεια θα το καταφέρεις.Αν και με αυτό δεν γίνει τίποτα τότε απλά πριν τον πάς για ελεγχο και αν δεν είναισ την εγγύηση κάνε πρώτα ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις πόσο πάει το μαλλί σε=ε τεχνικό έλεγχο και κεφαλές γιατί αν ξεπεράσει τα 50 ευρώ καλύτερα να πάρεις καινούργιο low level και να πουλήσεις αυτόν όσο όσο...Φτηνότερα θα σου έρθει....

φιλε Greek σε ευχαριστω για την απάντηση , επικοινωνησα με την canon , το κοστος αλλαγης της κεφαλης ειναι ........80 ευρω +Φ.Π.Α , και μαλλον δεν θα τον φτιαξω!!!!

ευχαριστω και μπορει να κλειδωθει .

φιλαρακι Greek μολις με ......γλυτωσες απο μια δαπανη αρκετα μεγαλη !!!

Λοιπον παιδια ετοιμαστηκα , πηρα το χαρτακι της κουζινας , οινοπνευμα και αρχισα την εγχειριση !!!!!

δεν σας κρυβω οτι δεν ημουν αισιοδοξος αλλα......... τυπωνοντας μια σελιδα .....ειδα το .....θαυμα!!!!!!! σαν καινουργιος

δημοσια τις ευχαριστιες μου και παλι στο φιλο απο το Γαλατσι .

(το κατεχει αρκετα απ' οτι φαινεται το αθλημα !!!!)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.