Jump to content

Media Tests: That's (TY) DVD-R Media for Master

Hemispasm1442169066

Recommended Posts

Τα παρακατω μεσα ειναι μια ευγενικη παραχωρηση της Disc Impex. Προκειται για αγνωστα σχετικα στην αγορα μεσα τα οποια προοριζονται για mastering purposes.

Προκειται για κεραμικα μεσα. Το καλο ειναι οτι η εγγραψιμη επιφανεια τους καλυπτεται απο προστατευτικο, οποτε διασφαλιζεται οτι φτανει στον οδηγο σου στην καλυτερη δυνατη κατασταση. Δεν εχω κανει ακομα εγγραφες, οποτε προς το παρον θα αρκεστουμε σε φωτογραφιες. Αργοτερα θα ανεβασω και διαφορα scans.

Thats (TY) DVD-R Media for Master

picture00028.jpg

picture00029.jpg

picture00030.jpg

picture00031.jpg

picture00032.jpg

picture00033.jpg

Δεν εχω ιδεα, περαν του οτι ερχονται σε κανονικα cases. Μου παραχωρηθηκαν 5-6 μεσα για δοκιμες/σαρωσεις - δε γνωριζω καν αν ειναι στον καταλογο, αν πωλουνται ή αν ειναι samples. Ενα τηλεφωνο προς τα εκει θα το αποσαφηνισει.

Οι σαρωσεις θα ερθουν αυριο, too tired now :)

Υep εχουν το ιδιο MID το οποιο ειναι γνωστο ηδη - το πιο πιθανο ειναι να ειναι μια διαλογη με τα καλυτερα μεσα στο quality check και να τα πηγαινουν για master με protective sheet etc.

Η διαφορα θα φανει καλυτερα ισως σε εγγραφες αυτων σε 16χ και δυστυχως κανενα απο τα drives που εχω εδω δε μπορει να το κανει νομιζω, θα το τσεκαρω αυριο.

Ειχα παρει κατι δισκακια TY Thats απο το e-shop σε κορινα,Βγαζουν τις ιδιες πληροφοριες με αυτα που αναφερει o Hemispasm εκτος απο την ταχυτητα που λεει μεχρι 12χ (αν και γραφουν πανω τους 8χ,εχω ακομα την 6.6.0.1 εκδοση του Nero).Το αναφερω απλα σε περιπτωση που ειναι ιδια να το ξερετε

Nope τιμη δε γνωριζω, εγω τουλαχιστον. Θα επικοινωνησω και θα ρωτησω. Εχω κανει καποιες σαρωσεις, τα αποτελεσματα δεν ηταν και τοσο καλα. Θα κανω update μολις βρω λιγο χρονο με τα scans, προς το παρον μπορειτε να διαβασετε εδω

That's DVD-R TY Media for Master

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.