Jump to content

γρήγορη βοήθεια plz

Jonys

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μου δάνησε ένας φίλος μου το warcraft III αφεντικό για να παίζω batlenet αλλά το κάνω εγκατάσταση και με το cd φορτόνει κανονηκά και παίζω online αλλά όταν δέν είναι μέσα το cd δέν μπαίνει καν στο παιχνίδι ζητάει το cd μήπως ξέρει κάποιος κανένα κόλπο για να παίζει χωρίς το cd?????

Αν θες να παιζεις στο battlenet δυστυχως θα πρεπει να το υποστεις γιατι αν βαλεις crack θα σε πεταει εξω. Η μονη λυση για να παιζει χωρις το δισκακι ειναι να φτιαξεις image του cd με alcohol ή κατι αντιστοιχο και να το φορτωνεις σε virtual drive ή να φτιαξεις αντιγραφο του. Εννοειται οτι δεν θα μπεις την ιδια ωρα με τον φιλο σου στο battlenet γιατι θα ακυρωθει το cd-key.

Image έκανα αλλά δεν δουλεύει τώρα πάω να ελένξω τι λέει στο link το ξέρω ότι μόνο ο ένας μπορεί να παίζει με το cd-key thx πάντως για την γρήγορη βοήθεια και από τους δύο σας

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.