Jump to content

Επιλογή φτηνού εκτυπωτή

sa1901

Recommended Posts

Είμαι ανάμεσα στους

CANON Pixma iP 1600 ... 59,00€

HEWLETT PACKARD Deskjet 3940 ... 55,00€

Κόστος αναλώσιμων

CANON Pixma iP 1600 ... 34,00€

HEWLETT PACKARD Deskjet 3940 ... 27,00€

Ποιον θα προτιμούσατε εσείς;

1.Ρώτα πόσο κάνουν τα αναγομοωμένα μελάνια του καθενα...

2.Δεν θυμάμαι αν τα μελανακια του canon έχουν κα την καφαλή πάνω. Όσα έχουν καφαλή αναγομώνονται μέχρι 3-4 φορές.Τα άλλα συνέχεια....

3.Τοποθεσία... ΠΟυ θα βάλεις τον εκτυπωτή... Ο ΗΡ τραβάει από μπροστά και βγάζει από μπροστά άρα μπαίνει και κάτω από γραφείο...

Κατα τα άλλα είναι τα ίδια περίπου πράγματα...

• 1 month later...

Συγνωμμη που επαναφερω ενα παλαιο θεμα αλλα ενδιαφερομαι κυριως λογω περιορισμενου χωρου σκεφτομουνα την αγορα του 3940

Τον πηρες τελικα και αν εισαι ικανοποιημενη;

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Αυτό το μοντέλο Canon έχει τις κεφαλές πάνω στα μελάνια, απ' ότι θυμάμαι.

Τον ΗΡ μάλλον θα διαλέξω.

Άμα τυπώνεις 50-150 σελίδες την ημέρα θα σου βγει πιο ακριβά από έναν laser.

Απλά αναφέρω, εξάλλου δικό σου το πορτοφόλι. :002:

Συγνωμμη που επαναφερω ενα παλαιο θεμα αλλα ενδιαφερομαι κυριως λογω περιορισμενου χωρου σκεφτομουνα την αγορα του 3940

Τον πηρες τελικα και αν εισαι ικανοποιημενη;

Τελικά η αγορά του εκτυπωτή αναβλήθηκε, γιατί δεν ήταν απολύτως αναγκαία στην παρούσα φάση.

Πάντως αν αγόραζα εκείνη την περίοδο, είχε βάλει το Πλαίσιο σε προσφορά τον Epson D68 στα 30 ευρώ, για ανταγωνιστεί αντίστοιχη προσφορά του MediaMarkt.

Άμα τυπώνεις 50-150 σελίδες την ημέρα θα σου βγει πιο ακριβά από έναν laser.

Απλά αναφέρω, εξάλλου δικό σου το πορτοφόλι. :002:

Η χρήση για την οποία προορίζεται είναι 10 σελίδες και ούτε, την εβδομάδα.

Εγω έχω να πως καλύτερα να δώσεις παραπάνω λιγα ευρώ και να πάρεις κάτι με ξεχωριστά μελάνια. Πχ ιP4200 της canon(με 5 μελανια).

Εχω τον i560 και έβαλα μικροτερη ποιότητα(δλδ πιο οικονομική) και εκτυπώνω καθημερινά περιπου ~20 σελίδες με συνθετα κειμενα(εικονες γραφήματα).

+Στη ρυθμιση αυτή εκτυπώνει σαν σφαίρα

++Όταν μου τη βαρέσει καμια φορά και θέλω να εκτυπώσω φωτος για την ανανέωση της διακόσμησης του δωματίου μου, το αποτελεσμα είναι εκθαμβωτικό...

Σώθηκα με αυτόν τον εκτυπωτή και δεν έχω παρά να προτείνω αντίστοιχες λύσεις.

Εγω έχω να πως καλύτερα να δώσεις παραπάνω λιγα ευρώ και να πάρεις κάτι με ξεχωριστά μελάνια. Πχ ιP4200 της canon(με 5 μελανια).

Εχω τον i560 και έβαλα μικροτερη ποιότητα(δλδ πιο οικονομική) και εκτυπώνω καθημερινά περιπου ~20 σελίδες με συνθετα κειμενα(εικονες γραφήματα).

+Στη ρυθμιση αυτή εκτυπώνει σαν σφαίρα

++Όταν μου τη βαρέσει καμια φορά και θέλω να εκτυπώσω φωτος για την ανανέωση της διακόσμησης του δωματίου μου, το αποτελεσμα είναι εκθαμβωτικό...

Σώθηκα με αυτόν τον εκτυπωτή και δεν έχω παρά να προτείνω αντίστοιχες λύσεις.

Φιλε και εγω τον Canon i560 πηρα πριν 1/2 χρονο και ΣΩΘΗΚΑ !!

Τι epson 640 transparent blueberry ειχα τι τον epson 440 ειχα παρει..μια ζωη πανακριβα μελανια και συνεχεια service. Να μην τον ματιασω τον canon μου ειναι αστερι :045: :038:

Γενικώς κάθε εταιρεία έχει τα χαρακτηριστικά της.Η κάνον έκανε απλά μία φοβερή κίνηση να ρίξει πολύ τις τιμές των αναλωσίμων της που δεν της πολυκόστισε δεδομένου -αν άκουσα καλά ένα διευθυντη έπσον- ότι δεν παράγει δικά της μελάνια όπως η έπσον. Οι κεφαλές της όμως πρέπει να αλλάζονται απαραίτητα γιατί η μέθοδος εκτύπωσης περιλαμβάνει ζέσταμα των ακροφυσίων όταν περνάει το μελάνι κι έτσι τα ακροφύσια σιγά σιγά καταστρέφονται και έπεται η αλλαγή. Επίσης προς το τέλος της ζωής της η κεφαλή παράγει και σαφώς κατώτερο αποτέλεσμα αλλά πρέπει να συγκριθεί μία πολύ απαιτητική εκτύπωση στην αρχή και στο τέλος της ζωής της κεφαλής για να φανεί αυτό.

Η ΗΠ απλά έβαλε την κεφαλή πάνω στο μελανοδοχείο και ησύχασε. Πάντως σε μεσαίας κατηγορίας εκτυπωτές δεν έχω ακούσει θριαμβευτικά λόγια για τις φωτογραφικές της εκτυπώσεις.

Η έπσον έφτιαξε τις καλύτερες κεφαλές αλλά βαράει αλύπητα τα δικιάς της παραγωγής μελάνια .

Μία η άλλη έρχεται.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.