gatekeeper Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2006 θα ήθελα να μάθω αν γνωρίζει κανεις ποσο θορυβώδη είναι η eheim 1250.αν γνωρίζει και ακριβή db ακόμη καλύτερα..
varelasj Φεβρουάριος 25, 2006 #2 Φεβρουάριος 25, 2006 Ακριβη db δεν ξερω αλλα προσωπικη μου αποψη ειναι οτι ειναι ησυχη η αντλια αυτη. Αν την βαλεις και σε κανα "ρικοφον" (αν γραφεται ετσι τεσπα) πανω να αποροφαει τους κραδασμους μια χαρα.
gatekeeper Φεβρουάριος 25, 2006 Author #3 Φεβρουάριος 25, 2006 ok ευχαριστώ για την απάντηση.απλά είμαι λίγο τρελαμένος με τον θόρυβο και δεν τον αντέχω με τίποτα όπως και πολλοί άλλοι φαντάζομαι..και ψάχνω και το παραμικρό...
Stelaras Φεβρουάριος 25, 2006 #4 Φεβρουάριος 25, 2006 Gatekeeper , το βραδυ οταν επικρατει απολυτη ησυχια και εχεις αναμενο το pc σου , το ακους ??Και αν το ακους , απο που προερχεται ο περισσοτερος θορυβος ?
Stelaras Φεβρουάριος 25, 2006 #6 Φεβρουάριος 25, 2006 Και μια φωτο απο τη δικη μου... Ετσι ηταν και η δικη μου καποτε ! Αντιγραφεα !!!!!!!!!!!:044:
gatekeeper Φεβρουάριος 25, 2006 Author #7 Φεβρουάριος 25, 2006 είμαι ακόμη σε αέρα οποτε το ακούω από παντού....απλά θέλω να αγοράσω την συγκεκριμένη αντλία και θέλω να είμαι σίγουρος ότι είναι σε χαμηλά επίπεδα θορύβου
Stelaras Φεβρουάριος 25, 2006 #8 Φεβρουάριος 25, 2006 είμαι ακόμη σε αέρα οποτε το ακούω από παντού....απλά θέλω να αγοράσω την συγκεκριμένη αντλία και θέλω να είμαι σίγουρος ότι είναι σε χαμηλά επίπεδα θορύβουOK . Η γνωμη μου ειναι πως δεν προκειται να την ακουσεις ποτε οσο λειτουργει το PC σου . Αν καθισεις καποια στιγμη και αλλαξεις ολους τους δισκους σου με αθορυβους , και βαλεις ΟΛΟΥΣ τους ανεμιστηρες στα 4-5V , τοτε και μονο , ισως την ακουσεις .Γενικα , ειναι παρα μα παρα πολυ ησυχη . Αρκει να της περιορισεις τους κραδασμους με τον τροπο που εδειξε παραπανω ο varelasj .
gatekeeper Φεβρουάριος 25, 2006 Author #9 Φεβρουάριος 25, 2006 ευχαριστώ πολύ παιδιά...πραγματικά συγκινούμαι που ακούω ότι είναι τόσο ήσυχη..
Proteus Μάρτιος 24, 2006 #10 Μάρτιος 24, 2006 Αν έχει γίνει σωστή εξαέρωση, την EHEIM δεν υπάρχει περίπτωση να την ακούσεις...εκτός βέβαια αν την βάζεις κάτω απο το μαξιλάρι σου!!!
emnezia Μάρτιος 24, 2006 #11 Μάρτιος 24, 2006 Κι εγώ είμαι κολλημένος με τον ήχο (το server/download machine του σπιτιού μου ζήτημα είναι να δουλεύει στα 5-10db. Στα 50cm δεν το ακούς).Πριν λίγο καιρό άλλαξα σε eheim. Το μόνο που ακούγεται είναι ένα ελάχιστο ββββββ. Την έχω πάνω σε ρικοφόν κλπ αλλά είναι τόσο λίγο που είναι σχεδόν ανεπαίσθητο.Proteus3000uk τα PC μου είναι όντως κάτω-δίπλα απ'το μαξιλάρι μου!
geo_hal Μάρτιος 24, 2006 #12 Μάρτιος 24, 2006 Δεν ακούγεται τπτ. Έχω δύο στο δωμάτιο. Μια για το pc και μια για το ενυδρείο. Νομίζω ότι είναι η πιό αθόρυβη αντλία.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.