Jump to content

eheim 1250

gatekeeper

Recommended Posts

Ακριβη db δεν ξερω αλλα προσωπικη μου αποψη ειναι οτι ειναι ησυχη η αντλια αυτη. Αν την βαλεις και σε κανα "ρικοφον" (αν γραφεται ετσι τεσπα) πανω να αποροφαει τους κραδασμους μια χαρα.

ok ευχαριστώ για την απάντηση.απλά είμαι λίγο τρελαμένος με τον θόρυβο και δεν τον αντέχω με τίποτα όπως και πολλοί άλλοι φαντάζομαι..και ψάχνω και το παραμικρό...

Gatekeeper , το βραδυ οταν επικρατει απολυτη ησυχια και εχεις αναμενο το pc σου , το ακους ??

Και αν το ακους , απο που προερχεται ο περισσοτερος θορυβος ?

είμαι ακόμη σε αέρα οποτε το ακούω από παντού....απλά θέλω να αγοράσω την συγκεκριμένη αντλία και θέλω να είμαι σίγουρος ότι είναι σε χαμηλά επίπεδα θορύβου

είμαι ακόμη σε αέρα οποτε το ακούω από παντού....απλά θέλω να αγοράσω την συγκεκριμένη αντλία και θέλω να είμαι σίγουρος ότι είναι σε χαμηλά επίπεδα θορύβου

OK . Η γνωμη μου ειναι πως δεν προκειται να την ακουσεις ποτε οσο λειτουργει το PC σου . Αν καθισεις καποια στιγμη και αλλαξεις ολους τους δισκους σου με αθορυβους , και βαλεις ΟΛΟΥΣ τους ανεμιστηρες στα 4-5V , τοτε και μονο , ισως την ακουσεις .

Γενικα , ειναι παρα μα παρα πολυ ησυχη . Αρκει να της περιορισεις τους κραδασμους με τον τροπο που εδειξε παραπανω ο varelasj .

• 4 weeks later...

Αν έχει γίνει σωστή εξαέρωση, την EHEIM δεν υπάρχει περίπτωση να την ακούσεις...εκτός βέβαια αν την βάζεις κάτω απο το μαξιλάρι σου!!!

Κι εγώ είμαι κολλημένος με τον ήχο (το server/download machine του σπιτιού μου ζήτημα είναι να δουλεύει στα 5-10db. Στα 50cm δεν το ακούς).

Πριν λίγο καιρό άλλαξα σε eheim.

Το μόνο που ακούγεται είναι ένα ελάχιστο ββββββ. Την έχω πάνω σε ρικοφόν κλπ αλλά είναι τόσο λίγο που είναι σχεδόν ανεπαίσθητο.

Proteus3000uk τα PC μου είναι όντως κάτω-δίπλα απ'το μαξιλάρι μου!

Δεν ακούγεται τπτ. Έχω δύο στο δωμάτιο. Μια για το pc και μια για το ενυδρείο. Νομίζω ότι είναι η πιό αθόρυβη αντλία.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.