Jump to content

Πρόβλημα με nVidia 6600

wizard1

Recommended Posts

μισο μισο μαγκες. Ρε συ φιλε για πες απο τι απαρτιζετε το pc σου.Ακουσα για 280 watt και μου πεσαν τα μαλλια ειδικα αν ειναι και κανα μουφα τροφοδοτικο τοτε μαλλον εκει ειναι το προβλημα.

Δες το dxdiag.

Κι εμένα λίγα μου φαίνονται.

DxDiag.txt

λοιπον σιγουρα το τροφοδοτικο εναι. Δεν εχεις κανα φιλο να δοκιμασεις την καρτα σου? 280watt και Barton 2800 δεν πανε παρεα.

Αν και απο το αρχειο δεν μπορεσα να καταλαβω πληρως τι εχει το pc σου, αλλα να ξερεις οτι ρευμα τραβανε ολες οι συσκευες dvd-rom floppy τα παντα...απο το πιο μικρης ''σημασιας'' μεχρι το μεγαλυτερης ''σημασιας. Και πιστεψε με 280watt με barton, 6600 1024 μνημη κλπ κλπ δεν νομιζω να τα σηκωνει.

Είναι το παρακάτω μοντέλο (τον αγόρασα 10-2003 στην Αγγλία), αλλά έχει δίσκο 115GB και όπως ανέφερα, έχω βάλει άλλα 512 RAM και την 6600.

http://support.packardbell.com/uk/mypc/?PibItemNr=P851006001

Δυστυχώς όλοι έχουν PCI οπότε μάλλον θα πάρω το κουτί και θα το πάω στο Πλαίσιο ώστε να αλλάξει και το τροφοδοτικό αν κρίνει ότι δε σηκώνει τις συσκευές..

με το να βαλεις μια καρτα χαμηλοτερης ισχυς δεν λυνει το προβλημα μιας και δεν εστιαζεις ετσι το προβλημα.

Το καλυτερο ειναι να δοκιμασεις την 6600 σε αλλο pc με πιο δυνατο τροφοδοτικο και αν δουλευει τοτε φταιει το τροφοδοτικο εαν οχι τοτε η καρτα. Αυτο που εκανες αλλαζοντας την 6600 με μια καρτα με μικροτερη ισχυ ειναι ατοπο.

Την έβαλα απλά για να κάνω τη δουλειά μου.(δηλαδή για κανά παιχνίδι lol)

Την 6600 θα την πάω στο Πλαίσιο οπότε λογικά θα βρουν την άκρη. Πάντως δεν είναι περίεργο το ότι δούλευε κανονικά για 2 μήνες και ξαφνικά άρχισε να κάνει αυτά τα νερά; (Σε σχέση με το αν έχει να κάνει με το τροφοδοτικό)

Τελικά την ξαναέβαλα, αφού τη φύσηξα καλά καλά και έβαλα άλλο βύσμα τροφοδοσίας (το διπλανό του, P2) και έτρεξα πάλι το dxdiag και το direct3d φαίνεται καθαρό. Ομως το τροφοδοτικό γκαρίζει εδώ και καιρό οπότε ακόμα κι αν δεν ευθύνεται αυτό, φαίνεται πως σύντομα θα δημιουργήσει προβλήματα, οπότε θα παω να βάλω κανά 400άρι.

Αυτό πως το βλέπετε;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.