Jump to content

Πρόβλημα με μπλε οθόνη

tzacool1442169139

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

γεια χαρα και απο εμενα. θα ηθελα την βοηθεια σας για την παρακατω μπλε οθονη.

DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL

@#$%^&*(*&^%$%^&*(*&^%$%^&......

(KINEZIKA..........)

nMUSB.sys -address F79846CD base at F7983000 date stamp 3c05Fcd

ειναι απο το netmode προφανως. και το κανει οποτε του ερθει ,ειτε μετα απο 3 λεπτα που θα ανοιξω το pc ,ειτε μολις μπω ιντερνετ,ειτε μετα απο 1,2.3-10 ωρες λειτουργειας του pc .δεν το κανει συγκεκριμενη ωρα. τι καινουργιους drivers εβαλα. τι απεγκατασταση ,παλι τα ιδια.. to pc δουλευει τελεια .μονο αυτο το προβλημα εχω.

P4 630 3.0 (775)

GA-8N-SLI PRO

2x 512 DDR2 KINGSTON

XFX 6800GS

2 xIDE HDD 40G

2x PSU 340W CHIEFTEC

XP PRO SP2

οποιος μπορει ας βοηθησει γιατι εχει γινει κουραστικο και σπαστικο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

ΝΙΚΟΣ

Το netmod φημίζεται για τις usb ασυμβατότητές του και τα κουλά του.

Αν δεν χρησιμοποιείς 128 δεν υπάρχει λόγος να το έχεις usb.

Aν είσαι 64κ βάλ'το με παράλληλη να ησυχάσεις.

Έχουν πρόβλημα οι drivers της Intracom με το Netmod version2. Αν έχεις το Netmod version5 τότε προσπάθησε να βάλεις το τελευταίο firmware και κατέβασε και τους τελευταίους drivers και μπορεί να δουλέψει. Αν έχεις version2 τότε δεν υπάρχει λύση και πρέπει να το βάλεις στη σειριακή.

τελικα εκανα ενα φορματ περασα και τους τελευταιους drivers και ολα οκ μεχρι στιγμης. firmware του ειχα περασει πριν κανα 3μηνο αλλα δεν θυμαμαι πια version εχω. ευχαριστω για τις απαντησεις να ειστε καλα.

Τzacool τελικά είχες αποτέλεσμα; Σου έχω στείλει και p.m.

Δεν εχω netmode και μου έχει παρουσιαστεί το ίδιο πρόβλημα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.