BUSM Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2006 Γεια σας και πάλι! Τις τελευταίες μέρες τα cd που γράφω με τραγούδια για το αυτοκίνητο δεν παίζουν στο cd player του αυτοκινήτου. Μετά από δέκα δευτερόλεπτα περίπου τα πετάει έξω. Τα cd που χρησιμοποιώ είναι τα TDK CD-R80 700 MB 80 MIN UP TO 52X. Παλιότερα δεν μου είχαν δημιουργήσει πρόβλημα και έπαιζαν κανονικά.Το cd player μάρκας Panasonic αν αυτό σας λέει κάτι! Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω πως το πρόβλημα παρουσιάστηκε από την αναβάθμιση του Nero στην έκδοση 7. Υπάρχει κάποια πύθμιση που pr;epei να κάνω στο Nero? Τι μπορεί να φταίει? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasThLB Φεβρουάριος 24, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2006 Αφού ίδιας μάρκας δισκάκια παλιότερα έπαιζαν δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν.1) Το cd-player τα 'φαγε τα ψωμιά του και αρχίζει να κάνει τα δικά του2) Το Nero 7 δεν έχει καλή... χημεία με το PC σου ή τα συγκεκριμένα δισκάκια.Ενέργειες που που πρέπει να κάνεις1) Βάλε τα παλιότερα δισκάκια στο cd-player, αυτά που μπορούσε και τα διάβαζε. Τα διαβάζει τώρα; 2) Τα καινούρια δισκάκια που γράφεις με το Nero 7 παίζουν σε άλλο cd-player; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Φεβρουάριος 24, 2006 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2006 Υπαρχουν προβληματα με τη συγκεκριμενη εκδοση του Νερο, περισσοτερα και λυση εδωhttp://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=17461 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BUSM Φεβρουάριος 24, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2006 Hemispam σε ευχαριστώ πολύ έκανα αυτό που είπες και το πρόβλημα λύθηκε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Φεβρουάριος 24, 2006 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2006 You're welcome Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.