Jump to content

Το ταξιδι στα 10Κ Marks στο 3DMARK 2005 με μια Χ1800XL

Stelaras

Recommended Posts

LOL ok good luck. Εντύπωση μου έκανε πως με το cpu σου στα 2500 ειχες στα default 7600 ενώ το πρώτο bench default που έκανα ηταν με cpu στα 2600 και τις ZX sta 236 3-3-3-7 έβγαλε 7200. 400 ποντους διαφορα. παντα απο Ατι τοολ ανεβαζα. βεβαια ακομα ειμαι στο παλιο λειτουργικο και με χύμα drivers (δεν εβγαλα της nvidia),,,,,

Αυτό είπα και εγώ ποιό πάνω.Εμένα με Οpty στα 2.5 και μνήμες 232 και 2-3-3-5 (χαλαρά δλδ) για να πίασω τα 9500 είχα 637/720.Ο Stelaras τα έπιασε με 630/675!Τελικά παίζει ρόλο και το διπύρινο και ειδικά και με τις μνήμες του Stelara χαλαρά τσίμπησε το 400.Και όπως προείπε που να παίξει και με το LOD.Άντε περιμένω το "ρεκοράκι" ;-)

Αφου το βλεπεις οτι δεν τραβαει,γιατι δεν τη πετας να παει στα κομματια?:019:

Νομιζω οτι οι μνημουλες τραβανε κι αλλο ρευμα..δωσε!:)

Ειδα στην xtremesystems καποιες XL που εφταναν 740-750 τις μνημες τους . Λιγες βεβαια , αλλα υπηρχαν.

Με πυρηνα πανω απο τα 670Mhz δεν ειναι πολλες .

Eτσι και βρω το καταλληλο ρευμα για τις μνημες και πανε 730-740 ... Θα εχει ενδιαφερον.

Τελικα η προσπαθεια για τα 11Κ αναβληθηκε , λογω του οτι η καρτα πουληθηκε .

Ας συνεχισει ο Γιαννης (varelasj) ! ;)

Κριμα , αλλα δεν προλαβαινα τελευταια μερα να την ταλαιπωρησω λιγο ακομη . :D

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.