GoriLLakoS Ιανουάριος 23, 2005 #21 Ιανουάριος 23, 2005 Με μηχανικο μολυβι ειναι το χειροτερο .....φιλε μου τα πιν ειναι πολυ ευαισθητα....δεν ειναι σωληνες που δεν κοβονται....!Αν εσυ πας κ βαλεις μηχνικο μολυβι ...οταν ξαναερθει στα ισα του ισως κ να εχει κοπει......τωρα....αμα ειναι οκ κ τα ισιωσες ολα καλα....ο υπολογιστης θα αρχιζει κανονικα..αλλιως οταν πατας το power on θα ανοιγουν για 2 δευτερα ολα τα ανεμηστηρια κυλ κ μετα θα σβηνουν ολα παλι....
defiant Ιανουάριος 23, 2005 #22 Ιανουάριος 23, 2005 Αν δεν ειναι συνδεμενο το ηχειο του υπολογιστη με τη μητρικη δεν κανει beep.
feanorian82 Ιανουάριος 23, 2005 #23 Ιανουάριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από defiant [Σήμερα, στις 14:41] Αν δεν ειναι συνδεμενο το ηχειο του υπολογιστη με τη μητρικη δεν κανει beep. :worship: :worship: :worship:
kender Ιανουάριος 23, 2005 #24 Ιανουάριος 23, 2005 Για ποιο λόγο να αφαιρέσεις την ψύκτρα και την CPU για να βγάλεις την mobo? Έχει καμιά βίδα κάτω από την ψυκτρα?? εγώ μόνο σε υπολογιστές έτοιμους από την Compaq έχω δει όπου έχουν 2 βίδες της mobo κάτω από την cpu και πρέπει ναξηλώσεις την mobo όλη μαζι κομματι :P Πάντως αν ήταν φυσιολογικός Η/Υ δε χρειάζεται να βγει καθόλου ο επεξεργαστης βάλε καμιά φότο να δούμε πως είναι το κουτι μπας και καταλάβουμε κάτι παραπάνω...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.