Jump to content

5.1 digital?

Braveheart1980

Recommended Posts

Καλησπερα

Ψαχνω για 5.1 ηχεια με ενισχυτη και ψηφιακη εισοδο

Τα θελω για το δωματιο μου (οχι για σαλονι)

Εχετε να μου προτεινετε καποια σε νορμαλ τιμουλες (πχ ξερω οτι τα Ζ5500 ειναι κορυφαια,αλλα αλλο τοσο κορυφαια ειναι και η τιμη τους....)

Με λίγα παραπάνω χρήματα μπορείς να αγοράσεις τα ALTEC LANSING 151 iE kai ton CREATIVE DDTS-100 DECODER.

Με 30e παραπάνω από αυτά που διαθέτεις έχεις ηχεία με δυνατότητα αναπαραγωγής ψηφιακού σήματος. Ο αποκωδικοποιητής μάλιστα μπορεί να χρησιμοποιειθει και σε οτιδήποτε άλλο θελήσεις μελλοντικά. Όσον αφορά τα ηχεία γνωρίζω ότι είναι υπερικανοποιητικα (για την κατηγορια τους φυσικά) και δεν θα σε αφήσουν παραπονεμένο είτε σε μουσική είτε σε ταινίες είτε σε παιχνίδια.

noobικη ερώτηση : τι κερδίζω αν περάσω σε ψηφιακό ήχο στα ηχεία?

Έχω Altec Lansing 251 5.1. Ακούω και μουσική. Κάρτα ήχου έχω μια Audigy 2 ZS.

Αν πάρω αυτό τί κερδίζω από ποιότητα ήχου ή/και δυνατότητες?

Ακριβώς το ίδιο γίνεται, και τώρα έχεις 6 διακριτά κανάλια. Η διαφορά είναι ότι τώρα η επεξεργασία του ψηφιακού σήματος γίνεται από την κάρτα ήχου σου (η οποία και χωρίζει τα κανάλια) και μεταφέρει το αναλογικό πλεον σήμα στα ηχεία σου (ξεχωριστό καλώδιο για κάθε κανάλι) ενώ με το CREATIVE DDTS-100 DECODER η επεξεργασία του σήματος θα γινόταν από αυτό. (διορθώστε με αν κάνω λάθος...)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.