Jump to content

1 TB External - αλλά maxtor?

Cthulhu

Recommended Posts

Παίδες, μόλις σήμερα ανακάλυψα τον εξωτερικό δίσκο του 1ος TB στο πλαίσιο. Ψιλοακριβούτσικος, αλλά για εμένα, που είμαι σαβουροκατεβαστής (κατά το σαβουρογ@μης), ιδανικό.

Όμως με ανησυχεί που είναι Maxtor. Είχα κάποτε maxtor Serial ATA, σε Raid 1 (αυτό της "ασφάλειας", υποτίθεται), χτύπησαν κι οι δύο με τέσσερις ώρες διαφορά κι από θαύμα έσωσα τα αρχεία μου.

Εσείς τι λέτε? Λέει το TB για το χιλιάρικο? Ή να πάρω 2 Seagate των 500ΜΒ με 800?

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=828&Nav_Section_Id=21&Catalog_Id=1&Product_Id=310079&Merchant_Id=1&sts_cid=3

4 x 300gb Maxtor Maxline 3 sata2 = 580€ - 1200Gb χωρητικοτητα...

Αν θέλεις και εξωτερικές θήκες, μπορείς να πάρεις εκείνες της raidsonic icybox usb2 + SATA

4 x 44€ = 176 + 580 = 756€ για 1.2TB χωρητικότητα...

ή

3 x 300GB Maxtor Maxline 3 sata2 = 435€ ~ 900GB χωρητικότητα

3 x 44 = 132€ + 435€ = 567€ ~ 900GB

Κατ' εμέ δεν αξίζει καθόλου η αγορά του εν λόγω εξωτερικού δίσκου...το ότι είναι μάξτορ δεν με προβληματίζει...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.