Jump to content

OCZ PC3500

chill-out

Recommended Posts

@ chill-out την πάτησες με το διαφημηστηκό κόλπο με τα ψυχτράκια... τζάμαπα έδωσες τα λεφτά σου, ΣΕ ΚΟΡΟ'Ι'ΔΕΨΑΝ αυτά τα τσιπάκια (τα καρκηνιάρηκα τα ΒΗ-5) δεν πάνε βήμα!:rofl: :rofl: :rofl:

μεγαλη γκαντεμια ρε παιδι μου.......απαππααππααααα.........απατεωνες που κυκλοφορουνε:hehe:

καλοκλοκαριστεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς:jump1:

o τύπος σου πούλησε BH-5 ΚΗΧ με OCZ HS πολύ απλά τα πράγματα. Εκτός και αν δε στις πούλησε ως ΟCZ αλλά ως BH-5 για μένα δεν υπάρχει πρόβλημα απλά έβαλε ψυκτράκια από την OCZ. εγγύηση από την OCZ δεν έχεις σίγουρα πάντως. Με γεια και καλοδούλευτες. :T:

Αρχική απάντηση από FLO

Μιλαμε για την τυχη ποσο τις πηρες?

Το θεμα ειναι ποσο θα της πουλησω.

Αλλα ειπα να βαλω τον 939 να δουλεψει λιγο με το νερακι να δω τι γινεται...και μετα μαλλον θα τις δωσω...ετσι και αλλοιως εγω δεν ειμαι για πολυ οβερκλοκ.

Τωρα με τον Sempron κλειδωμενο στα 12Χ τι νακανω με τις μνημες ????

Αχρηστες πανε.

Υπομονη λιγο και θα τα πουμε.:)

Λοιπον επειδη εγω δεν προκειτε ποτε να τις εκμετελευτω...τις δινω.

Και κατι αλλο...τις εχω 3 μερες αν εχουν κατι η οχι δεν το ξερω..προς αποφυγη παρεξησεων.

ΠΜ η τηλ για να συνενοηθουμε οποιος τις θελει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.