masxerofkartis143 Απρίλιος 24, 2008 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2008 Pc Power & Cooling απο μενα.Το οτι δεν ειναι modular ειναι στα συν. Δεν εχεις απωλειες. Επισης εχει μια δωδεκαρα και οχι 4 Το παρακατω setup 9650@4200 και 3 x 8800gtx πανω σε ενα 750αρι. Mια χαρα stable. Συμφώνω αν ήταν για bench έννοειται άλλα μέσα σε 1 κουτι θα έχει πρόβλημα να κάθεται να τα μάζψει έδω δεν τα χώραει μέσα στο kandalf να κάνω management οχι να τα βάλει σε κούτι τώρα γι'αυτο προτείνω modular τώρα το τί θα πάρει δίκη του επίλογη Δήλαδη μου λες πως ενα enermax 1000μπορεί να σηκώσει ολα αυτ΄λα ακόμα και ζωρισμένο??? Το λέω γιατι για παρομοίο σύστημα power calculator μου έβγαλε 1200 και δεν κάταλαβαινω τι γίνεται έδω πέρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nubair Απρίλιος 24, 2008 Author #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2008 Προβλημα χωρου δεν υπαρχει αφου το stacker εχει αρκτο χωρο.Τελικα πηρα PCPower&Cooling 1kw.Ειναι υπερβολη τοσο μεγαλο αλλα οποιος καηκε στο χυλο φυσαει και το γιαουρτη.3ης hdd φυγανε στο ετσι μαζι με ολα τα προγραμματα,ταινιεσ κλπ κλπ...Περιπου 300gb υλικο.Οποτε καλυτερα να εχω και καβατζα Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Απρίλιος 24, 2008 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2008 Τι λές ρε μέγαλε 8800 με 480 δεν είναι δύνατο αυτό που μας λές αφού midium requirements είναι 500ανετα δουλευει . 180 watt τραβαει η gtx αντε 200 αμα ειναι και λιγο κλοκαρισμενη . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kerberos Μάϊος 10, 2008 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2008 Τα Pc Power & Cooling είναι πάρα μα πάρα πολύ καλά με αποτέλεσμα να ζηλέψει η OCZ και να αγοράσει την εταιρεία για να βάλει χέρι στην τεχνογνωσία. Αρα τώρα OCZ=PC Power & Cooling. Καί βέβαια το μονού rail και οχι modular αποδείχθηκαν τελικά καλύτερα. Η γνώμη μου είναι Pc Power & Cooling, OCZ, HIPER, Levicom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Μάϊος 10, 2008 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2008 Levicom ? είναι σοβαρά αυτά ? έχω ένα τέτοιο ( Visible Black ) σε ένα μικρό pc Και είχα την ιδέα πως δεν το ξέρει η μάνα του Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kerberos Μάϊος 10, 2008 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2008 Μπορώ να σε διαβεβαιώσω οτι έχουν ΚΟΡΥΦΑΙΑ χαρακτηριστικά. Απλα έχουν μείνει σε χαμηλά watt (550 top most) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kerberos Αύγουστος 4, 2008 #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2008 Φίλε nubair απο που πήρες το Pc Power cooling 1 KW και πόσο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.