Jump to content

Πώς θα ακούσω DTS;

planetman

Recommended Posts

Έχω τα Logitech Z-5500 και μητρική με οπτική έξοδο. Τα έχω συνδέσει με οπτική ίνα και έχω κανονικά ήχο. Στις ταινίες όμως, δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το DTS.

Θα σας πω τί προσπάθεια έκανα. Πήγα και πήρα μια ταινία με DTS. Έβαλα από τους drivers digital output only, έβαλα στο χειριστήριο των Z-5500 οπτική είσοδο, έβαλα στο powerDVD στον ήχο spdif, έβαλα στην ταινία στις ρυθμίσεις DTS αλλά ΔΕΝ έχει ήχο. Ενώ το prologic 5.1 και ένα άλλο που είχε έπαιξε μια χαρά, στο DTS, απλά δεν είχε ήχο. Στα ηχεία έγραφε "no digital data".

Έχει κάνει κάποιος τα συγκεκριμένα ηχεία να παίξουν DTS; Πώς;

Εξωτερικό αποκωδικοποιητή δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσει γιατί τα ηχεία έχουν τέτοιο.

DTS� Digital Surround delivers 5.1 digital sound that rivals master soundtracks. DTS soundtracks are included in many DVD videos, DVD Audio discs, and PlayStation�2 games. The Z-5500 Digital includes a hardware DTS decoder for master-quality sound. The Z-5500 Digital also includes support for DTS 96/24, an enhanced, higher-resolution, studio-quality format available on many DVD video and DVD Audio discs.

Οντως εκανα λαθος. Νομιζα οτι και η Logitech οπως και η Creative θελει εξωτερικο αποκωδικοποιητη.

Θα σου προτείνω κάτι μπακάλικο λίγο. Δοκίμασε να κατεβάσεις την δοκιμαστική έκδοση του windvd και να δεις με εκείνο αν εχεις το ίδιο πρόβλημα. Σε γενικές γραμμές το windvd μου φαίνεται οτι είναι πιο καλό στις ρυθμίσεις ήχου από το powerdvd.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.