mlemo Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2005 Πριν λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει από την Asus και κατόπιν από τον είδικό τύπο η πληροφορία ότι η Asus υποστήριζε σε μερικές μητρικές της το «ξεκλείδωμα» του «πολλαπλασιαστή» σε Prescott 3.2 (socket 478) και άνω.Μπορεί να μας δώσει την πληροφορία κάποιο μέλος του φόρουμ εάν αυτό ισχύει σε μητρική Asus P4C800 E-Deluxe με Pescott 3.2 με firmware 1018 ή 1019; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 22, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2005 αυτο ισχιη σε 1019 bios και πανο αρκι να ειναι σινβατος ο επεξεργαστις Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Ιανουάριος 22, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2005 ...απο οτι εχω διαβασει.....γιατι εχω και εγω στην δουλεια asus p4c800-e dlx και presky 3.2(phillipines SL7E5 DO).....σε ολες τις asus και με bios 1018 και πανω παιζει το multiplier.....απλα το θεμα ειναι να το υποστηριζει και ο cpu......εμενα ας πουμε δεν το υποστηριζει.....απο οτι εχω δει οι περισσοτεροι μαλαισιανοι το υποστηριζουν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaL- Ιανουάριος 23, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 mlemo αν η cpu σου είναι co τότε δεν θα έχεις πρόβλημα, αν είναι do έχεις έλαχιστες πιθανότητες να είναι unlock, με το bios 1019 θα είσαι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlemo Ιανουάριος 23, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.Ψάχνοντας στην Intel παρατηρώ ότι Prescott 3.2 βγήκαν σε παραγωγή με Core stepping: C-0, D-0 & E-0.Από αυτούς με μεγάλη χαρά διαπίστωσα ότι όσοι έχουν D-0 είναι ψυχρότεροι - διότι απαιτούν λιγότερη τάση για να λειτουργήσουν - και μάλιστα έχουν 13W λιγότερη κατανάλωση.Με λύπη μου όμως παρατηρώ από τα λεγόμενά σας ότι μόνο οι C-0 δέχονται με το bios 1019 την "παρέμβαση" στον πολλαπλασιαστή.Επεξεργαστές με C-0 είναι οι LS79M & SL7B8. Πιστεύω πως θα δυσκολευτώ να βρώ τώρα stepping C-0.Επεξεργαστες με D-0 είναι οι SL7KC & SL7E5.Επεξεργαστες με E-0 είναι οι SL7PNΕκτός από τον SL7E5 που ο "mortisboy" τον απέριψε έχει κάποιος άλλος κάποιον από τους υπόλοιπους για να έχουμε το τελικό συμπέρασμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Ιανουάριος 23, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 Πρέπει να έχεις C0 Stepping... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.