kerneld Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2006 Έφτασε η ώρα της αναβάθμισης κάρτας γραφικών, και μιας και η παλαίμαχη Geforce 4200Ti βρήκε νέο σπίτι, σκέφτομαι μετά από 7 χρόνια (από την πρώτη μου Geforce 256 Annihiliator το 1999) να περάσω στο στρατόπεδο της ΑΤΙ και συγκεκριμένα να πάρω μία Χ1600 pro (ενδεικτική τιμή από eshop 135 ευρώ).Σε γενικές γραμμές λεέι η συγκεκριμένη κάρτα συγκρινόμενη με την σειρά 6600 της nvidia?Ακουμπάει σε επιδόσεις τις 6800le ή 6800?Από πλευράς ποιότητας απεικόνισης ισχύει ότι υπερέχουν οι ΑΤΙ?Κάθε σχόλιο δεκτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akamarinos1442169139 Φεβρουάριος 22, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2006 Από πλευράς ποιότητας απεικόνισης ισχύει ότι υπερέχουν οι ΑΤΙ?Ισχύει, επίσης οι ατι δεν κλέβουν στα benchmark kai den μασάνε όταν τις φορτώνεις με anisotropic & anti aliasing Πάντως εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις οικονομία και να πας σε κάποια κάρτα της σειράς 1800 η χ800 η χ850 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Φεβρουάριος 22, 2006 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2006 Δεν είναι άσχημη κάρτα και για τα λεφτά που ζητάει είναι τίμια πρόταση. Έχει 12 pipes και αρκετά υψηλά ρολόγια αλλά από επιδόσεις δεν είναι καλύτερη από μια Χ800GTΟ και ίσως όχι από μια 6800.Βέβαια, το SM3.0 θα σου δώσει καλύτερη απεικόνιση και το οτι η ATi ακόμα υπερισχύει σε ποιότητα εικόνας από την nVidia αληθεύει. Συν την υπεροχή της σε AA/AF. Αλλά, σαν κάρτα δε ξέρω κατά πόσο έχει τη δύναμη να υποστηρίξει για πολύ καιρό αυτά τα χαρακτηριστικά. Γενικά, την χαρακτηρίζω best buy αλλά μην έχεις και πολύ υψηλές απαιτήσεις όσον αφορά αντοχή στον χρόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Φεβρουάριος 22, 2006 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2006 Αν δεν μπορεις να δωσεις περισσοτερα χρηματα τοτε ειναι μια πολυ καλη επιλογη.Ειδικα για agp οπου εκει πλεον ειναι λιγοστες οι επιλογες σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Φεβρουάριος 23, 2006 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2006 Εγω εχω την χ1600χτ και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος!Στο 3δμαρκ05 βγαζω 5800 και γενικα στα παιχνιδια δεν κολλαει σε τιμιες αναλυσεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerneld Φεβρουάριος 23, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2006 Πήρα τηλ το eshop και μου είπαν ότι υπάρχει πρόβλημα με την διαθεσιμότητα σε AGP και ότι μάλλον δεν πρόκειται να φέρουν παρά μόνο σε pci.Τα ίδια και στο edirect.grΟπότε πάλι σε ψάξιμο εναλλακτικής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Φεβρουάριος 23, 2006 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2006 την φθηνοτερη 6600gt η 6800 που μπορεις να βρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.