gbak Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2005 λεω να φορεσω το συγκεκριμενο heatsink της thermalight για καλυτερη temp.. το ερωτημα μου ειναι?? ταιριαζει στην mobo μου? την εχει δοκιμασει κανεις?? γιατι κατι διαβασα οτι μπαινει με μεγαλη δυσκολια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 22, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2005 κοίτα το site της Thermalright, έχει αναλυτικές λίστες συμβατότητας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astacus Ιανουάριος 22, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2005 Σε ποια Asus θες ? Στην p4c800 μπηκε πολυ δυσκολα αφου τα pipes βρησκουν στους πυκνωτες. (ισως χρειαστει να τους ξανακολησεις ,αν σπασεις κανενα οπως εγω). Στο site εγραφε πως ειναι συμβατη αλλα δεν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiroi_Kumo Ιανουάριος 22, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2005 Πώς την έβαλες; Θυμάμαι ότι η sp έμπαινε και κάθετα και οριζόντια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astacus Ιανουάριος 22, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2005 Αναγκαστηκα να βγαλω την μητρικη απο το κουτι.Βαζοντας τα pipes προς τα κατω εβρησκαν στην ψυχτρα του northbridge ετσι την εβαλα με τα pipes προς την πλευρα του psu αλλα μου ξιλωθηκαν 2 πυκνωτες! Καθετα δεν μπαινει αφου πιανει πανω στην αρχικη βαση του socket. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astacus Ιανουάριος 22, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2005 Παντως σαν ψυξη ειμαι απολυτα ευχαριστημενος αφου παιζω απο 45-55 βαθμους με τον 3αρι πρες (very) χοτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 22, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2005 μπαινει μια χαρα αρκι να προσεξεις τους πυκνοτες μονο αυτο ειναι το προβλημα σε ολα τα αλλα ειναι μια χαρα και απο θερμοκρασιεσ αλλο τιποτα παρε και μια πικ για να καταλαβεισ πως θα στραβοσουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 22, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2005 λοιπον ακου τι θα κανεις1)βγαζεις την ψυκτρα απο το νορθμπριτζ και τον επεξεργαστη2)βαζεις μια λεπτι στροσι κεραμικ στον επεξεργαστη και στο νορθ3)περνεις την ΧΡ-120 και κουμπονεις τα διο κλιπς που ειναι κοντα στο νορθ4)και μετα με πολυ προσοχη και λιγι πιεσι κουμπονεις τα αλα 2 χωρις να το κανεις αποτομα και δινατα για να μην κοπουνε οι πικνοτες5)ξαναβαζεις τιν ψυκτρα στο νορθ αφου πρωτα την καθαρισεις απο το ροζ πραμα που εχει απο κατοαυτα ειναι ολα που εχεις να κανεις προσεκτικα και με υπομονηπεριμενο αποτελεσματα πριν και μετα απο τιν ΧΡ-120 οκ???????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιανουάριος 22, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Χθες, στις 22:29] λοιπον ακου τι θα κανεις1)βγαζεις την ψυκτρα απο το νορθμπριτζ και τον επεξεργαστη2)βαζεις μια λεπτι στροσι κεραμικ στον επεξεργαστη και στο νορθ3)περνεις την ΧΡ-120 και κουμπονεις τα διο κλιπς που ειναι κοντα στο νορθ4)και μετα με πολυ προσοχη και λιγι πιεσι κουμπονεις τα αλα 2 χωρις να το κανεις αποτομα και δινατα για να μην κοπουνε οι πικνοτες5)ξαναβαζεις τιν ψυκτρα στο νορθ αφου πρωτα την καθαρισεις απο το ροζ πραμα που εχει απο κατοαυτα ειναι ολα που εχεις να κανεις προσεκτικα και με υπομονηπεριμενο αποτελεσματα πριν και μετα απο τιν ΧΡ-120 οκ???????? thanx φιλε alex για τις οδηγιες... αλλα αρκετα στριμωγμα το βλεπω..βεβαια το αποτελεσμα ειναι οτι μπαινει κανονικα ετσι..δεν ειναι? ωστοσο απο οτι καταλαβα για να κατσει σωστα η ψυκτρα θα πρεπει να λυγισω πυκνωτες.. τωρα οσο αναφορα την temp αυτη τη στιγμη παιζω γυρω στους 37 idle και 55 load με το zalman.. πως το βλεπεις θα εχει καλυτερη αποδοση η xp-120?και οσο αναφορα το fan τι προτεινετε? panaflo? ας πουμε θα με καλυμενος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 22, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από gbak thanx φιλε alex για τις οδηγιες... αλλα αρκετα στριμωγμα το βλεπω..βεβαια το αποτελεσμα ειναι οτι μπαινει κανονικα ετσι..δεν ειναι? ωστοσο απο οτι καταλαβα για να κατσει σωστα η ψυκτρα θα πρεπει να λυγισω πυκνωτες.. τωρα οσο αναφορα την temp αυτη τη στιγμη παιζω γυρω στους 37 idle και 55 load με το zalman.. πως το βλεπεις θα εχει καλυτερη αποδοση η xp-120?και οσο αναφορα το fan τι προτεινετε? panaflo? ας πουμε θα με καλυμενος.. απ οτι ξερο σε idle θα εισαι1-3κατο και full 3-8για ανεμιστιρα θα σου προτινα καποιον καλο δινατο να βαλεις για την καλητερη δυνατι αποδοσι εγω εχω εναν delta κια ειναι πολυ μα πολυ καλος και μου εριξε 4βαθμους παραπανοοσο για τους πυκνοτες μην τους λιγισεις εσυ ασε την ψυκτρα να τους πιεσι μονι της και θα εισαι οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιανουάριος 22, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2005 οσο αναφορα τους delta απο οτι ξερω ειναι αρκετα θορυβωδες..βεβαια νομιζω οτι μπορω να κανω ανετα ρυθμιση μεσω του aerogate ωστε να χω και silence mode.... για να δουμε..την βρηκα στο multirama 50euro ειναι η πιο καλη τιμη σε σχεση με αλλα μαγαζια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 22, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από gbak οσο αναφορα τους delta απο οτι ξερω ειναι αρκετα θορυβωδες..βεβαια νομιζω οτι μπορω να κανω ανετα ρυθμιση μεσω του aerogate ωστε να χω και silence mode.... για να δουμε..την βρηκα στο multirama 50euro ειναι η πιο καλη τιμη σε σχεση με αλλα μαγαζια.. τι ειπες τωρα ρε συ ο delta πανο σε fan bus αχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααα εισαι καλος εσυ :happy2: πανηgηρι mode αν βρεις καποιο fan bus που να αντεχει 30watt και 2,1 αμπερ πεστο μου να το εχω στα υποψην Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιανουάριος 22, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2005 Ωρεεε... 30watt το φαν!!! με τιποτα.... οποτε παμε στις 4.000 θα χω αρκετη φασαρια θα ναι σαν του prescott το εργοστασιακο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 23, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από gbak με τιποτα.... οποτε παμε στις 4.000 θα χω αρκετη φασαρια θα ναι σαν του prescott το εργοστασιακο.. μια πολυ καλη λυση ειναι της thermaltke o smartfan 120 πολυ καλος και σχετικα ησυχοςαλλιος ys-tec Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιανουάριος 23, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 02:08] μια πολυ καλη λυση ειναι της thermaltke o smartfan 120 πολυ καλος και σχετικα ησυχοςαλλιος ys-tec μαλλον για κατι τετοιο με βλεπω... γιατι δεν μπορω και πολυ φασαρια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 23, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από gbak μαλλον για κατι τετοιο με βλεπω... γιατι δεν μπορω και πολυ φασαρια.... ο thermaltake πιστευω οτι ειναι απο τουσ καλητερουσ γιατι 1)εχει ριθμισι στροφων2)εχει σενσορα στροφων για την μητρικη3)και ξεχοριστο μολεξ τροφοδοσιας απο το τροφοδοτικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Ιανουάριος 29, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 Ψηνομαι και γω για την XP-120 ή την 948U που ειναι και χαλκινη και αρκετα πιο φθηνη, αλλα με χαλαει το οτι παιρνει 9αρη και οχι 12αρη fan, ισως να βαλω ενα adaptoρα στην δευτερη περιπτωση...Για 12αρη γιατι δεν κοιτατε τον enermax? τον θεωρω κορυφαιο αν ψαχνεις για την χρυση τομη θορυβος/CFM!Εχει κανεις αμεση συγκριση για τις 2 ψυχτρες που ανεφερα? ποσο πιο κατω με την xp120? Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Ιανουάριος 30, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Θα προτεινα να βαλεις τον Enermax. Οπως λεει και ο Slotkiller ειναι πολυ καλη λυση αποδοσης-θορυβου. Στον Α64 3500 με την ΧΡ-120 και τον ανεμιστηρα στις 1500 στροφες και δεν βλεπω πανω απο 40 βαθμους με default ρευμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Ιανουάριος 30, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Εγώ πάλι επειδή έχω XP-120 σας προτείνω έναν Sunon 6.8w 120CFM, που τον πήρα 6 και τώρα παίζει στα 7v επάνε στο Fan Bus μου...http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=9035 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Ιανουάριος 30, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Καλος και ο Sunon αλλα στα ιδια db εχω την εντυπωση οτι ο ενερμαξ θα δινει περισσοτερα cfm.Παιδια ομως δεν μου απαντατε, ποσο καλυτερη θα ειναι η xp120 απο την 948U?θα μου ριξει 1 βαθμο σε λοαντ? Εγω πιστευω το πολυ ενα.... και σκεφτομαι την 948 που ειναι παραπολυ φθηνη πλεον!Ανταπτορας που θελω για να βαλω 12αρη ποσο εχει? Και κατι τελευταιο, με τον ανταπτορα αυξανοντε τα db? λογω στροβυλισμου αερα εννοο! Στην CAK-88T που εχω πιστευω οτι μεγαλο μερος του θορυβου προκαλειτε απο τον ανταπτορα που εχουν βαλει οι μ@λ@κες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.