Jump to content

ο/c σε p3 800mhz

manolis1442169134

Recommended Posts

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply
Ξέρει κανείς άν αυτή η ψύχτρα κάνει σε s370 p3?

Kαι η διεύθυνση της μαμάς εταιρίας http://www.gigabyte.com.tw/Products/Cooler/Products_Spec.aspx?ProductID=2114&ProductName=GH-PCU22-VG

Έχω την 3D Rocket pro αλλά η βάση είναι πολύ μεγάλη και χτυπάει στους πυκνωτές δίπλα.. την είχα αγοράσει πριν 2-3 βδομάδες για τον ίδιο ακριβώς λόγο..:068: :068: :068: :092:

Υ.Γ. Δεν χωράει πάνω σε mobo της Compaq με 815EP(Onboard VGA):005:

Έχω την 3D Rocket pro αλλά η βάση είναι πολύ μεγάλη και χτυπάει στους πυκνωτές δίπλα.. την είχα αγοράσει πριν 2-3 βδομάδες για τον ίδιο ακριβώς λόγο..:068: :068: :068: :092:

Υ.Γ. Δεν χωράει πάνω σε mobo της Compaq με 815EP(Onboard VGA):005:

Εγώ έχω asus cusl2 λές να μην μου χωράει και μένα?

Εγώ έχω asus cusl2 λές να μην μου χωράει και μένα?

Από ότι βλέπω(Σε μια εικόνα από το toms hardware) υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μην χωράει.. το socket είναι πολύ στην άκρη και ίσως να μην μπαίνει η mobo στο κουτί.. :017:

Από ότι βλέπω(Σε μια εικόνα από το toms hardware) υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μην χωράει.. το socket είναι πολύ στην άκρη και ίσως να μην μπαίνει η mobo στο κουτί.. :017:

Αυτή έχει clips και πιάνει πάνω ή είναι με βίδες?

Πέτυχα διάνα πήγα στο e-shop για μια παραγγελία που είχα κάνει και μου είπε ο τύπος πως θα μου βρεί ψύχτρα και μάλιστα τσάμπα επειδή είμαι συχνός πελάτης του.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να δούμε και μια άσπρη μέρα τόσο καιρό δεν μπορώ να βρώ μια ψύχτρα!!!

• 2 months later...
Αυτή έχει clips και πιάνει πάνω ή είναι με βίδες?
Με κλασική λάμα όπως οι περισσότερες ψήκτρες.. Sry για το latency αλλά είμαι full τους τελευταίους μήνες.. (ήρθαν και οι εξετάσεις και είμαι στα ίσα μου :p)

Τελικά τι έγινε? Ποια ψήκτρα σου έδωσε ?

Αν θες τον 1000άρι στην αγγελία μου θα σου κάνω καλύτερη τιμή(να και βλέπω ασχολείσαι με OC πάνω σε intel.. :D)

Μία λίγο μεγαλύτερη και απο αλουμίνιο δεν είναι και τίποτα σπουδαίο ελάχιστα καλύτερη απο την παλιά.Λές να πάρω τον 1000 καλά με έχουν κράξει όλοι που τρώω ώρες για το p3 !!!!!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.